Politika z pr.. do pr..
- Stanley_vy
- Člen klubu
Re: Politika z pr.. do pr..
A ví Váňa o tomto?
https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/k ... nomika_jvl
Myslím, že pak ukázalo, že tam kun nebyl, ale babišáky fakta nezajímají.
Naposledy upravil(a) Stanley_vy dne 19.01.2023 11:37, celkem upraveno 1 x.
- ZAHRY
- .
nejvíc pobavila ta kráva Hanychová
pokud by se měřily hlasy podle debility, tak to by to Bureš vyhrál na plné čáře
Jsem zvědavý sám, jak to dopadne. Hodně by mě zajímalo, jestli Ti, co v prvním kole volili ostatní mimo tyto dva kandidáty, jestli vůbec k volbám půjdou, nebo ne...
A jsem upřímně zvědavý, kolik celkem toho Bureš dostane - to že má jasnou podporu většiny důchodců, když si je v podstatě koupil, s tím tak nějak počítám, ale jsem vážně zvědavý, kolik to prolhaný a nenažraný hovado dostane hlasů. 

Jsem zvědavý sám, jak to dopadne. Hodně by mě zajímalo, jestli Ti, co v prvním kole volili ostatní mimo tyto dva kandidáty, jestli vůbec k volbám půjdou, nebo ne...

Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173+PS
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus BAU!!!ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus BAU!!!ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek
- Stanley_vy
- Člen klubu
- Sentik
- Test driver
Můžeme si tu tak odhadovat, já to šacuju na 2,3-2,4mil hlasů pro Babiše ... a doufám, že ti co měli přijít nepřijdou a víc to nebude
Má svou armádu věrných, plus se k tomu teď přidá nemálo hlasů po Baštovi, spousta z nich nevyrazí, protože jejich kandidát je pryč, ale Babiš jim bude taky blízko...
Doufám, že spousta (vím, že je naprosto naivní si myslet, že všichni) těch, co volili Nerudovou, Fischera, Hilšera, tak se zvednou znova a půjdou to hodit Pavlovi, protože ta představa, že nám prezidenta dělá Babiš je fakt otřesná.
Pavel porazil Babiše už v prvním kole, sice naprosto o prsa (ježiš to se dneska vlastně nesmí psát) Ažbětka, ale i tak měl víc, tak doufám, že se k tomu z většiny přidají hlasy ostatních kanditátů...
Sám pro to udělat moc nemůžu, ale aspoň tu 86letou babičku k urně (volební!!!) odvezu, každej hlas se počítá

Doufám, že spousta (vím, že je naprosto naivní si myslet, že všichni) těch, co volili Nerudovou, Fischera, Hilšera, tak se zvednou znova a půjdou to hodit Pavlovi, protože ta představa, že nám prezidenta dělá Babiš je fakt otřesná.

Pavel porazil Babiše už v prvním kole, sice naprosto o prsa (ježiš to se dneska vlastně nesmí psát) Ažbětka, ale i tak měl víc, tak doufám, že se k tomu z většiny přidají hlasy ostatních kanditátů...
Sám pro to udělat moc nemůžu, ale aspoň tu 86letou babičku k urně (volební!!!) odvezu, každej hlas se počítá

Wiki:
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
- Stanley_vy
- Člen klubu
Někde jsem zaznamenal, že posledně cca 2/3 odpadnuvších hlasů odpadnuvších kandidátů připadlo Drahošovi. Tak by to mělo klapnout.
Sentiku, neuvažuješ o změně nicku? Jak se tu řeší ta žumpa kolem Babiše, čtu pořád "Septik". Sorry jako!

Sentiku, neuvažuješ o změně nicku? Jak se tu řeší ta žumpa kolem Babiše, čtu pořád "Septik". Sorry jako!

- pkadecka
- Test driver
Pro žokeje není kůň domácí mazlíček, ale jen nástroj. Když vidíte, jak ho švihá bičem před finišem, to by člověk, co má rád zvířata, neudělal.Stanley_vy píše: 19.01.2023 11:32 A ví Váňa o tomto?
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
Mazda 6, 2.0i, 2004
- Sentik
- Test driver
Stanley, díky za návrh, zvážim to, Septik by zcela odpovídal mému vyjadřování, takže je to opravdu ve hře
V případě výhry Babiše v druhém kole by mi už nic jinyho stejně nezbejvalo

V případě výhry Babiše v druhém kole by mi už nic jinyho stejně nezbejvalo

Wiki:
- Stanley_vy
- Člen klubu
pkadecka: Pak spolu možná mají dobré dodavatelsko odběratelské vztahy.
Sentik: No já nemyslel zrovna na Septik. Jen aby se to nepletlo.
Sentik: No já nemyslel zrovna na Septik. Jen aby se to nepletlo.

- pkadecka
- Test driver
Drahoš ztrácel na Zemana 600 tisíc hlasů, kandidátů tehdy bylo taky 9.Stanley_vy píše: 19.01.2023 12:25 Někde jsem zaznamenal, že posledně cca 2/3 odpadnuvších hlasů odpadnuvších kandidátů připadlo Drahošovi. Tak by to mělo klapnout.![]()
Sentiku, neuvažuješ o změně nicku? Jak se tu řeší ta žumpa kolem Babiše, čtu pořád "Septik". Sorry jako!![]()
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Mazda 6, 2.0i, 2004
- pkadecka
- Test driver
Rozhovor s Pavlem Fischerem. Mně připadá jak čučkař.
"V době, kdy jsem vyhlásil kandidaturu, tak Andrej Babiš se ještě nepřihlásil do té soutěže. Nebo jsem ji vyhlásil v době, kdy jsem měl významné přísliby od sponzorů a ty se nenaplnily v takové míře. Museli jsme redukovat některé aktivity. Mám mimořádné množství drobných dárců... a to vás zavazuje... měl jsem širokou podporu..."
Redaktor: Na jeden získaný hlas jste vyložil asi 10 korun. (Nerudová 50, Zima 100). Neplatí tady za málo peněz málo muziky?
"Já jsem chtěl reagovat, že mě pochválíte za efektivní kampaň a to si myslím že je naopak potřeba..."
"Andrej Babiš vstoupil do kampaně s takovou vervou, že se lidé obávali, že to vyhraje už v prvním kole."
"V určitou chvíli nás sdělovací prostředky začaly dělit do dvou kategorií a tím občané byli velmi znevýhodněni..."
"Když jste senátorem, tak máte výhodu... s Andrejem Babišem jsem učinil politickou zkušenost."
Redaktor: Mohla mít vliv návštěva Babiše v Paříži těsně před volbami?
"Na někoho udělá dojem, když snídá s nejbohatším mužem planety, ale já mám pocit, že to jeho voličům je srdečně jedno."
"teze, které jsem vyslovil se druhý den nebo ještě ten večer objevily v ústech mých protikandidátů. Mám za to, že jsem uspěl už tím, že jsem některým nabídl témata, které se staly veřejnými tématy..."
Redaktor: Budete se o štěstí v té prezidentské volbě pokoušet i v roce 2028?
"Jeden známý mi napsal: Chirac i Miterán to dali teprve na potřetí."
YouTube Video
"V době, kdy jsem vyhlásil kandidaturu, tak Andrej Babiš se ještě nepřihlásil do té soutěže. Nebo jsem ji vyhlásil v době, kdy jsem měl významné přísliby od sponzorů a ty se nenaplnily v takové míře. Museli jsme redukovat některé aktivity. Mám mimořádné množství drobných dárců... a to vás zavazuje... měl jsem širokou podporu..."
Redaktor: Na jeden získaný hlas jste vyložil asi 10 korun. (Nerudová 50, Zima 100). Neplatí tady za málo peněz málo muziky?
"Já jsem chtěl reagovat, že mě pochválíte za efektivní kampaň a to si myslím že je naopak potřeba..."
"Andrej Babiš vstoupil do kampaně s takovou vervou, že se lidé obávali, že to vyhraje už v prvním kole."
"V určitou chvíli nás sdělovací prostředky začaly dělit do dvou kategorií a tím občané byli velmi znevýhodněni..."
"Když jste senátorem, tak máte výhodu... s Andrejem Babišem jsem učinil politickou zkušenost."
Redaktor: Mohla mít vliv návštěva Babiše v Paříži těsně před volbami?
"Na někoho udělá dojem, když snídá s nejbohatším mužem planety, ale já mám pocit, že to jeho voličům je srdečně jedno."
"teze, které jsem vyslovil se druhý den nebo ještě ten večer objevily v ústech mých protikandidátů. Mám za to, že jsem uspěl už tím, že jsem některým nabídl témata, které se staly veřejnými tématy..."
Redaktor: Budete se o štěstí v té prezidentské volbě pokoušet i v roce 2028?
"Jeden známý mi napsal: Chirac i Miterán to dali teprve na potřetí."
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Mazda 6, 2.0i, 2004
- Stanley_vy
- Člen klubu
Začínám si myslet, že články, které dnes točí iDnes na titulce, jsou jen další podprahovou kampaní Bureše. "Válka je blízko, ale já vám ochráním":
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... oj=otvirak
https://www.idnes.cz/zpravy/nato/nato-s ... r_nato_inc
Zatímco "lidový kandidát" nemůže přijet do práce, protože se nacamral ze třech vaječňáků:
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/stin ... domaci_kop
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... oj=otvirak
https://www.idnes.cz/zpravy/nato/nato-s ... r_nato_inc
Zatímco "lidový kandidát" nemůže přijet do práce, protože se nacamral ze třech vaječňáků:
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/stin ... domaci_kop
- miki21
- Test driver
Aspoň má tolik soudnosti, že nechtěl řídit pod, byť mírným, vlivem. 

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- Sentik
- Test driver
Se divim, že důchodcům nevadí ta Babišova zoufalá neúčast ve sněmovně
Kdyby něco podobnýho předváděla např. Markéta Pekarová Adamová, tak se stane (znova) hvězdou seniorských hromadných mailů.
Babiš má snad největší absenci, nedělá v roli poslance víceméně nic - a stejně ho i skrz preferenční hlasy volilo neuvěřitelně lidí.
Nechtěl bejt politik, nechtěl bejt poslanec ve žvanírně, do všeho ho uvrtali

Babiš má snad největší absenci, nedělá v roli poslance víceméně nic - a stejně ho i skrz preferenční hlasy volilo neuvěřitelně lidí.
Nechtěl bejt politik, nechtěl bejt poslanec ve žvanírně, do všeho ho uvrtali

Wiki:
- pkadecka
- Test driver
Z twitteru: "Andrej Babiš podpořil Fialovu vládu. Nehlasoval pro vyslovení nedůvěry."
A Fiala s Rakušanem dostali křeč od smíchu:
https://twitter.com/jietienming/status/ ... 7668096002
A Fiala s Rakušanem dostali křeč od smíchu:
https://twitter.com/jietienming/status/ ... 7668096002
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Mazda 6, 2.0i, 2004
- Sentik
- Test driver
Wiki: