Tak to vidis ty. Myslim, ze jeho volebny elektrorat:fofok píše: 09.01.2023 08:31 Proč.Ukázalo se,že Bašta je absolutně mimo a nevolitelnej,což beru jako velký plus.
a) je na taketo nieco uplne imunny
b) vobec tie debaty nesleduje
Tak to vidis ty. Myslim, ze jeho volebny elektrorat:fofok píše: 09.01.2023 08:31 Proč.Ukázalo se,že Bašta je absolutně mimo a nevolitelnej,což beru jako velký plus.
podle vcerejsi debaty byl nejlepsi Babis: nerekl nic spatne, nelhal a nikoho neurazilmiki21 píše: 09.01.2023 08:49 Pokud by se to bralo podle všech základních kritérií, tak není volitelný nikdo z kandidátů.
A ty kritéria jsou?miki21 píše: 09.01.2023 08:49 Pokud by se to bralo podle všech základních kritérií, tak není volitelný nikdo z kandidátů.
Nikdo mně neviděl, nic mi nedokážou. Ani Babičku jsem nečetl.
Dnes (9.1. její twitter):"Všichni bychom teď měli mít jeden společný cíl - zvolit hlavu státu, která bude dobře reprezentovat naši zemi. Ne na sebe navzájem kydat špínu."
Co Pavel ve skutečnosti řekl v rozhovoru pro Hospodářské noviny:Pan Pavel by si mě na Hrad vzal jako účetní. Na podobné ponižování od mužů jsou u nás ženy bohužel zvyklé. Tak já tedy spočítám, co mohou volby přinést
nemít za prezidenta bývalého kariérního komunistu, agenta, rozvědčíka nebo lháře
nemít za prezidenta oligarchu
nepromarnit dalších 5 let v “klidu a řádu”, zatímco se potřebujeme posouvat vpřed
Přála bych si, abychom letošní prezidentské volby využili k tomu, že naši zemi nastartujeme k lepší budoucnosti pro všechny.
Co má Danuše uvedeno na webu Mendelovy univerzity:HN: Stále platí, že byste si ji vzal na Hrad jako poradkyni? Nebo už jste to přehodnotil?
PP: Paní profesorka je expertkou na účetnictví, takže pokud jde o radu ohledně účetnictví, rád bych její expertízu využil.
HN: Stále platí, že byste ji podpořil před druhým kolem?
PP: Ano.
Tak nevím, mít na vizitce "vedoucí ústavu účetnictví a daní", tak nebudu nafukovat hubu, když o mě někdo prohlásí, že jsem expert na účetnictví. Ovšem Danuše "jsem žena, matka" to vidí jinak.prof. Ing. Danuše Nerudová, Ph.D.
Identifikační číslo: 1304
Univerzitní e-mail: danuse.nerudova [at] mendelu.cz
Akademická pracovnice - profesorka - Ústav účetnictví a daní (PEF)
Vedoucí ústavu - Ústav účetnictví a daní (PEF)
Externí oponentka IGA - Lesnická a dřevařská fakulta (MENDELU)
takze letos prezidenta nevolis?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti