Tady to tak funguje. Co se nehodí odsune se balastem.

Myslis ako si Stenlymu neodpovedal? Ano, na vela otazok zamerne neodpovedas. Ktovie preco.miki21 píše: 24.01.2022 18:30 No tak já jsem tady na to dával odkaz, ale místní odborníci to radši rychle zakecali jídlem.
Tady to tak funguje. Co se nehodí odsune se balastem.

Ptal ses do plena, já tebe konkretne, tak se tedy připomenu:miki21 píše: 24.01.2022 18:42 Aha,takže já odpovědět musím, ale on před tím ne. Odpoví mi otázkou.
Vy to máte asi v v genech...řekněte to jméno...
Je slušnost odpovědět.Stanley_vy píše: 22.01.2022 16:28 Perel už jsem se tu nahazel dost, takže raději konkretni dotazy na mikiho:
1) Když že sedmi ockovanych onemocní dva a ze tří neockvanych taky dva, co to znamená?
2) Proč v sedmidenni incidenci nakažených stále převyšují neockovani očkované i přesto že je jich v populaci o polovinu méně než ockovanych?

miki21 píše: 24.01.2022 19:27 Kde žiješ? Ukážeš tečku v mobilu, ta zezelená a nikoho už nezajímá, jestli máš teplotu, byl jsi v kontaktu s nakaženým, máš nějaké příznaky atd. Ano je to o blbosti lidí a to žádné očkování nevyřeší. Natož umělé rozdělení obyvatel na lepší a horší, podle počtu dávek.

dvojita trefa
 dvojita trefa    

A tenhle tvůj blábol vypovídá o čem?stano. píše: 24.01.2022 19:38 Maďarský olympijský víťaz Szilveszter Csollány zomrel na covid. 51-ročný športovec bol známy tým, že šíril antivaxerské názory. Nakazil sa v novembri 2021 a museli ho napojiť na pľúcnu ventiláciu.
Co sa stalo? Mlady. Sportovec. Asi nebol na protilatky v Polsku

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů