. Takže tam byl malý požár, když jsem tam nebyl... ještě štěstí, že od toho nechytlo nic dalšího, prostě malý ohýnek, který sám chcípnul.
. Takže tam byl malý požár, když jsem tam nebyl... ještě štěstí, že od toho nechytlo nic dalšího, prostě malý ohýnek, který sám chcípnul.Ale co mě štve, že celá garáž smrdí tím spáleným plastem a kdyby jen garáž, načichnul i interiér auta
 Protože bylo otevřené okýnko.
 Protože bylo otevřené okýnko.Snad to vyčichne, než půjde xsara na opakovanou technickou, protože teď to v autě smrdí, jak kdyby tam hořelo...
To kouření je strašnej zvyk.

Oni nedavaj vse co se jim nelibi do slozky SPAM? Co Ti rekla podpora?
  Oni nedavaj vse co se jim nelibi do slozky SPAM? Co Ti rekla podpora? Teď to řeší výše, protože opravdu nedoručovat maily jen proto, že si něco myslím je opravdu blbost... Hlavně u služby co má za úkol hlavně doručovat maily. Každopádně já už 4 dny neobchoduju takže mi utíká peněz a peněz že...
 Teď to řeší výše, protože opravdu nedoručovat maily jen proto, že si něco myslím je opravdu blbost... Hlavně u služby co má za úkol hlavně doručovat maily. Každopádně já už 4 dny neobchoduju takže mi utíká peněz a peněz že...