Sam mam doma psa, sice "poulicni rasa", ale je to vlastne clen rodiny.
Jen tak dal a hodne uspechu preji

Je a nebo neni to Pekinézák?Kota píše:Myslela jsem na Vás...Zvládli jste to,tak gratuluji!Ale v televizi ten závod nebyl k nalezení...![]()
Se moc omlouvám, já to nějak z tý fotky nepoznal! No někdy se musim smát co Ty mazlové svedou za polohy a kreace.Kota píše:Nene,máme tři yorkshiry.Tahle pravidelně usíná při zapnutí tv v jakékoliv poloze...
Nic se neděje...Těch fotek s nima máme milion,ale tahle je za poslední dobu jedna z nejlepších.A tak sem myslel,že aspoň trochu vtipně pogratulujem....Jozkablack píše:Se moc omlouvám, já to nějak z tý fotky nepoznal! No někdy se musim smát co Ty mazlové svedou za polohy a kreace.Kota píše:Nene,máme tři yorkshiry.Tahle pravidelně usíná při zapnutí tv v jakékoliv poloze...
Agility může dělat každý pes,není to ničím omezeno,stačí vyhledat nějaký cvičák,který se zabývá výcvikem agility a třeba to vyzkoušet,tam už Ti poradíKota píše:A celkem by mě zajímalo jak na psovi poznat,že je pro agility předurčen.Třeba tahle fenka je na balónek jak dělaná.Já hážu do zblbnutí a ona nosí dokud nepadne...Ale to asi nebude stačit,co?
Ve Slanym cvičák máme,ale tam choděj jen s vlčákama a honěj zloděje.Tam by naše malá vypadala dost směšně....Po něčem kouknem.Aspoň by neměla roupycage píše:Agility může dělat každý pes,není to ničím omezeno,stačí vyhledat nějaký cvičák,který se zabývá výcvikem agility a třeba to vyzkoušet,tam už Ti poradíKota píše:A celkem by mě zajímalo jak na psovi poznat,že je pro agility předurčen.Třeba tahle fenka je na balónek jak dělaná.Já hážu do zblbnutí a ona nosí dokud nepadne...Ale to asi nebude stačit,co?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 4 hosti