Zvolil jsem Focuse
- martfoc
- Nováček
Zvolil jsem Focuse
Zdravím všechny, min. týden jsem si nechal přivést z Germánie Ferdu 1.6 16 V Turnier, tak jsem se již zaregistroval na tento web, abych vstoupil do vašich řad
. Jak jsem již měl možnost poznat, je zde hodně kvalitních info od jstě neméně kvalitních lidí. Tak doufám že mně bude věrně sloužit. V nejbližší době vložím nějaké fota. Jinak jsem z Vysočiny ale zanedlouho budu bydlet v Plzni (cherchez la femme). Jen dotaz na opičáka, jaký odstín je ten jeho,(mám stejný), popř. kde jde to zakodováno. Díky Mates

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zvolil jsem Focuse
vítej mezi námi a koukám, že máme dalšího potencionálního člena BGmartfoc píše:.........Jen dotaz na opičáka, jaký odstín je ten jeho,(mám stejný), popř. kde jde to zakodováno. Díky Mates

http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... pic&t=1726
Naposledy upravil(a) Skubi dne 21.09.2007 13:26, celkem upraveno 1 x.
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
BG ako Black Group ???Skubi píše:vítej mezi námi a koukám, že máme dalšího potencionálního člena BGmartfoc píše:.........Jen dotaz na opičáka, jaký odstín je ten jeho,(mám stejný), popř. kde jde to zakodováno. Díky Mates

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
e-e, BG jako "Bila Grupa"misoo píše:BG ako Black Group ???Skubi píše:vítej mezi námi a koukám, že máme dalšího potencionálního člena BG

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
2 misoo & zewl: pokud tam ten odkaz vede, tak pro mě za mě

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- HonzaV
- Junior
Ahoj, jen by mne zajímalo, jak jsi přišel na jméno Ferda, ten můj je totiž taky Ferdamartfoc píše:Zdravím všechny, min. týden jsem si nechal přivést z Germánie Ferdu 1.6 16 V Turnier, tak jsem se již zaregistroval na tento web, abych vstoupil do vašich řad. Jak jsem již měl možnost poznat, je zde hodně kvalitních info od jstě neméně kvalitních lidí. Tak doufám že mně bude věrně sloužit. V nejbližší době vložím nějaké fota. Jinak jsem z Vysočiny ale zanedlouho budu bydlet v Plzni (cherchez la femme). Jen dotaz na opičáka, jaký odstín je ten jeho,(mám stejný), popř. kde jde to zakodováno. Díky Mates

Ford Mondeo kombi 2.0 TDCi, 120kW, 2014
dříve Ford Mondeo kombi 2.0 TDCi, 85kW, 2008
Ford Focus kombi 1.8 TDCi, 74kW, 2003
dříve Ford Mondeo kombi 2.0 TDCi, 85kW, 2008
Ford Focus kombi 1.8 TDCi, 74kW, 2003
- Ahmed
- Test driver
Muj byl takyHonzaV píše:Ahoj, jen by mne zajímalo, jak jsi přišel na jméno Ferda, ten můj je totiž taky Ferdamartfoc píše:Zdravím všechny, min. týden jsem si nechal přivést z Germánie Ferdu 1.6 16 V Turnier, tak jsem se již zaregistroval na tento web, abych vstoupil do vašich řad. Jak jsem již měl možnost poznat, je zde hodně kvalitních info od jstě neméně kvalitních lidí. Tak doufám že mně bude věrně sloužit. V nejbližší době vložím nějaké fota. Jinak jsem z Vysočiny ale zanedlouho budu bydlet v Plzni (cherchez la femme). Jen dotaz na opičáka, jaký odstín je ten jeho,(mám stejný), popř. kde jde to zakodováno. Díky Mates