mámdusanlulka píše:Nemas Automatické zapínanie svetiel ?
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... =9&t=17626
nejde chcípnout
-
- Nováček
Re: nejde chcípnout
-
- Nováček
počkej myslíš jako , že se mi spustí sami po nastartování ? nebo jako automat , že se spouští při setmění ? mám automat , že se pouští přisetmění a přes den jedu na denní svícení ale jak jsem psal , to jsem odpojil a bylo to stejné .Turboš3131 píše:mámdusanlulka píše:Nemas Automatické zapínanie svetiel ?
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... =9&t=17626
- dusanlulka
- Junior
"u mě to byla vadná dioda v aut. rozvěcovači světel, oprava 100kč"
mozna odpojeni nepomôze
mozna odpojeni nepomôze
-
- Nováček
a ty jsi měl to samé ??? stejný problémdusanlulka píše:"u mě to byla vadná dioda v aut. rozvěcovači světel, oprava 100kč"
mozna odpojeni nepomôze
- dusanlulka
- Junior
Nie,to som citoval.
Ak to preraza cez diodu tak odpojenie nemusi pomôct.
Na focuse 2,0tdci to bola nespravna ziarovka.
Ak to preraza cez diodu tak odpojenie nemusi pomôct.
Na focuse 2,0tdci to bola nespravna ziarovka.
- ZaQik
- Admin
psals, ze "V diagnostice jsem našel porucha ecu nic víc" - tak co je pravda? a napis cislo chybyTurboš3131 píše:Tak koukám , že ani tady nic nikoho nenapadne , Bohužel auto si dělá co chce ráno jedu do práce chcípnu normálně , odpoledne z práce a chcípne až po 10 vteřinách nebo vůbec a když chcípne , tak se zachvilku opět probudí relé a další věci spojené s motorem egr a klapky je to slyšitelný pískot . Bohužel diagnostika nic neukazuje , takže se nemohu ničeho chytit .
------------------
jinak tohle se spatne na dalku hleda, protoze motor pod napetim muze drzet BCMi (chyba v nem) nebo nekde zustane nejake napeti primo v PCM (chyba v nem nebo nektere motorove soucastky, pripadne spatne zapojene neoriginalni denni sviceni)
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- Nováček
Ano závada tam byla P063A , ale způsobená tím zkoušením co by to mohlo dělat , takže odpojování různých relátek a pojistek . Denní svícení tam mám zapojené už víc než rok a jak jsem psal i po odpojení tz + i - se to nezměnilo , z mého hlediska denní svícení na to vliv nemá . Navíc pokud mi po vypnutí motoru stále svítí znamená to , že se neuspali řídící jednotky , takhle alespoň poznám , že se to nevyplo . ted 2 dny už normálně motor vypne , takže stále nevím čím to může být????