AAA Auto
- pepe123
- Junior
Bratislava AAA, to iste - neserioznost. Reklamacie skrytych vad proste s nimi nedoriešiš. Kolega sa s nimi natahoval, nakoniec sa nas..l a dal si urobiť opravu za vlastne.
Osobne som tam bol ked som kupoval fika ale nedostali ma. Fik naj 150.000km, rv.2002 cena 290.000.- Sk. Cena ok ak by to bolo ok. Ale ten zniceny interier-plasty na maderu a za toto 290.000 ? Motoricky vyzeral v byť poho.
Osobne som tam bol ked som kupoval fika ale nedostali ma. Fik naj 150.000km, rv.2002 cena 290.000.- Sk. Cena ok ak by to bolo ok. Ale ten zniceny interier-plasty na maderu a za toto 290.000 ? Motoricky vyzeral v byť poho.
Ford Focus combi 1.8 TDDi Ghia, r.v. 1999, black, 66kW
[img:1gcj4sat]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:1gcj4sat]
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
beztak mel realne najete minimalne 220.000 km. Slysel jsem, ze v "ackach" se delaji nocni sichty... Ale to se asi deje vsude.pepe123 píše:Bratislava AAA, to iste - neserioznost. Reklamacie skrytych vad proste s nimi nedoriešiš. Kolega sa s nimi natahoval, nakoniec sa nas..l a dal si urobiť opravu za vlastne.

- marek78
- Nováček
Ja mam fofa tiez z AAA Zilina, chalabohu zatial ok,(2003, tacho.82tis km, 260tis SKK). Serviska nebola, ale interier a exterier po dokladnej prehliadke v pohode na 4 rocne auto, cena bola ok tak som ho zobral. Nastastie skoncila v ten mesiac STK, tak AAA museli urobit na vlastne naklday (vymena brzdoveho oblozenia) inac mi nukali nejaky smejdovy dvd prehravac ak si ju urobim sam. O mesiac na to som si dal vymenit rozvody a a co nenasiel automechanik: stitol z motora o vymene oleja v 160tis km....No tak z 82tis je skutocnych min. vyse 160tisic km! Keby si dali aspon zalezat na tom ze ten stihok najdu a zahodia bol by som teraz v nedeji ze ma auto fakt len 82tis km, ale takto som na nich nasraty, este ze auto ide v pohode!pepe123 píše:Bratislava AAA, to iste - neserioznost. Reklamacie skrytych vad proste s nimi nedoriešiš. Kolega sa s nimi natahoval, nakoniec sa nas..l a dal si urobiť opravu za vlastne.

- pepe123
- Junior
Su to smejdi, ale aspon ta cena bola na r.v.2003 v poho, aj ked mal 160.000 km. Tak nech ti sluzi.marek78 píše:Ja mam fofa tiez z AAA Zilina, chalabohu zatial ok,(2003, tacho.82tis km, 260tis SKK). Serviska nebola, ale interier a exterier po dokladnej prehliadke v pohode na 4 rocne auto, cena bola ok tak som ho zobral. Nastastie skoncila v ten mesiac STK, tak AAA museli urobit na vlastne naklday (vymena brzdoveho oblozenia) inac mi nukali nejaky smejdovy dvd prehravac ak si ju urobim sam. O mesiac na to som si dal vymenit rozvody a a co nenasiel automechanik: stitol z motora o vymene oleja v 160tis km....No tak z 82tis je skutocnych min. vyse 160tisic km! Keby si dali aspon zalezat na tom ze ten stihok najdu a zahodia bol by som teraz v nedeji ze ma auto fakt len 82tis km, ale takto som na nich nasraty, este ze auto ide v pohode!pepe123 píše:Bratislava AAA, to iste - neserioznost. Reklamacie skrytych vad proste s nimi nedoriešiš. Kolega sa s nimi natahoval, nakoniec sa nas..l a dal si urobiť opravu za vlastne.
Ford Focus combi 1.8 TDDi Ghia, r.v. 1999, black, 66kW
- mansart
- Zkušený
Jako kdybych tohle už někde slyel. Já jsem tam chtěl taky nechat svoje auto když jsem se rozhodl pro FF. A já jim to samo řekl, že chci nové. A taky sem se jich už nemohl zbavit.... Volali snad každých pět minut, a kdy už dojedu atd....Ahmed píše:Ono je to vice mene ve vsech bazarech podobne. Kdyz dostanes do ruky kupni smlouvu, tak jsou zaskrkane vsechny kolonky, ze je ta a ta cast vadna. Kdyz se na to zeptas, tak ti reknou, ze to auto je 100%, ale ze to je jenom kdyby nahodou, ze oni za to nemuzou a kdyz tam prijdes na reklamaci, tak ti reknou, ze jsi ten stav pri koupi znal a ze jsi to podepsal![]()
V AAA jsem fakt jenom slysel, ze se tam daji dobre prodat vraky. Chtel jsem tam prodat svoje auto, jenom jsem tam poslal mail, at mi ho naceni a uz me 20 min. po odeslani otravovali na telefonu, ze mi daji miliony a ze s tim mam hned prijet do bazaru a jestli chci koupit dalsi ojetinu
Rikal jsem ne, az pristi tyden, 15x se me zeptala, jestli to nepujde drive a kdy presne bych prijel a v kolik hodin, tak jsem ji zase rekl, ze nejdrive za tyden... Pak mi jeste behem 14 dnu asi 30x volali, ale nikdy jsem s nema nemluvil, pac jsem jim dal cislo na druhy mobil, ktery nepouzivam
Od nekoho jsem taky slysel, ze pry kdyz tam clovek jednou prijede s autem a neproda ho, tak na druhy pokus mu daji o 20k mene
A taky mi nabízeli FF, za necelých 200tis. byla to 2002 a měla prý najeto 128000km. Ale věřte tomu, že měla tolik.....A výbava téměř žádná!!!
- KAPLIS
- Nováček
Podle mně aaa žije s toho že auta točí ( vykoupí - prodají= zisk). Tecnický stav není až tak důležitý a každá věc má svého kupce.
Kdyby byly všechny auta bourané, kradené, s nefunkčním motorem a jinýma závadama tak by asi dlouho neprodávaly, tzn že tam mají i dobrá auta. To že spousta lidí neumí používat kalkulačku a neumí si spočítat kolik je bude auto stát až ho splatí nebo to že věci které mají zdarma krutě zaplatí je každého věc. Je třeba být hodně opatrný, nekývat hlavou jak osel a snažit se být přinejmenším stejně zdatný obchodník jako oni a samozřejmě si dobře vybrat auto. Pak může být i nakup v aaa dobrý.
Známý má od nich Pajero a po všech prohlídkách je ok.
Cenu s nima počítal s kalkulačkou v ruce sice dlouho ale nakonec je dostal tam kde chtěl. To ale spousta lidí neumí a kývají a kývají...
p.s Já bych si tam auto nekoupil, protože by mně nebavilo je celý den přesvěčovat že nejsem pitomec...
Kdyby byly všechny auta bourané, kradené, s nefunkčním motorem a jinýma závadama tak by asi dlouho neprodávaly, tzn že tam mají i dobrá auta. To že spousta lidí neumí používat kalkulačku a neumí si spočítat kolik je bude auto stát až ho splatí nebo to že věci které mají zdarma krutě zaplatí je každého věc. Je třeba být hodně opatrný, nekývat hlavou jak osel a snažit se být přinejmenším stejně zdatný obchodník jako oni a samozřejmě si dobře vybrat auto. Pak může být i nakup v aaa dobrý.
Známý má od nich Pajero a po všech prohlídkách je ok.
Cenu s nima počítal s kalkulačkou v ruce sice dlouho ale nakonec je dostal tam kde chtěl. To ale spousta lidí neumí a kývají a kývají...
p.s Já bych si tam auto nekoupil, protože by mně nebavilo je celý den přesvěčovat že nejsem pitomec...
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
sel bych to reklamovat a chtel bych SAKRA slevu. Nevratil bych fika, jestli ti slouzi dobre, ale slevu bych chtel a pohrozil bych jim vsema tema pravnima kecama. Protoze je tu jasny dukaz, ze stocili km.marek78 píše:Ja mam fofa tiez z AAA Zilina, chalabohu zatial ok,(2003, tacho.82tis km, 260tis SKK). Serviska nebola, ale interier a exterier po dokladnej prehliadke v pohode na 4 rocne auto, cena bola ok tak som ho zobral. Nastastie skoncila v ten mesiac STK, tak AAA museli urobit na vlastne naklday (vymena brzdoveho oblozenia) inac mi nukali nejaky smejdovy dvd prehravac ak si ju urobim sam. O mesiac na to som si dal vymenit rozvody a a co nenasiel automechanik: stitol z motora o vymene oleja v 160tis km....No tak z 82tis je skutocnych min. vyse 160tisic km! Keby si dali aspon zalezat na tom ze ten stihok najdu a zahodia bol by som teraz v nedeji ze ma auto fakt len 82tis km, ale takto som na nich nasraty, este ze auto ide v pohode!pepe123 píše:Bratislava AAA, to iste - neserioznost. Reklamacie skrytych vad proste s nimi nedoriešiš. Kolega sa s nimi natahoval, nakoniec sa nas..l a dal si urobiť opravu za vlastne.
mimoto neveril bych tomu (pokud bych se sam nepresvedcil), ze udelali vymenu brzdoveho oblozeni (max vymenu za novejsi ale ne novou). Myslim, ze se STK v ackach dela uplne jinak a nepotrebuji k tomu opravovat vraky, aby na STK prosli... Tot muj nazor.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
i kdyz oni ti asi reknou, ze co s tim delal predchozi majitel, za to oni neruci... Ale i tak by si meli davat bacha na to, co kupuji. Jako je jasne, ze to stocili oni. Je prdel, ze kdyby to stocil ten, co to prodava do acek treba o 50 tis, pak acka o 150 tis a najednou mas auto, co najezdilo 300 tis dle tacho najezdeno 100 tis
Ale to neni tvuj pripad samozrejme, protoze za 4 roky by to nestihl (snad) nikdo najezdit

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: