A co dodat k tej cene za poloosu u Forda...

Mně občas taky jednička a zpátečka jde ztuha, ale jednička tam zapadne vždy a zpátečku už standardně řadím tak, že tam nejdřív hodím trojku a pak zpátečku a zapadne tam jak po máslekecup píše:Zdravím. Mám čím dál větší problém se zařazením zpátečky. Musím vždy protočit převodovku tak, že zařadím jedničku a popojedu o pár cm, pak tam zpátečku dostanu. Občas už jde dost ztuha i jednička. Po zahřátí je situace o dost lepší. Další vadou je mírné cukání při jízdě při cca 1400-1500 otáčkách a to při všech převodech (studený i zahřátý motor). Při vytočení těchto otáček na neutrál lze cítit jak se motor rozvibruje, při vyšších otáčkách se uklidní. Příčinou by mohl být vadný dvouhmoťák, ačkoliv žádné zvuky nevydává. Potřebuju se jen ujistit, protože mám v úmyslu vyměnit spojku i se setrvákem a tím zabít dvě mouchy jednou ranou. Mondeo, r. 2011, (viz podpis). Nalétáno 125 000 km. Díky za názory.
Myslím, že se snad nic jiného, než dvouhmota standardně nedávalo. Mám stejný rok a motor a mám dvouhmotu(již měněnou)Josef píše:Zdravím, dá se zjistit aniž bych rozebral motor a rychlosku jestli mám na momdeu dvouhmotnou spojku nebo jinou jedná se o mondeo kombi r.v. 2008/ 103kw.díky za radu
Taky mi jde špatně řadit zpátečka. Je zajímavé, že pomůže sešlápnout brzdu a zpátečka tam padne jak po másle.kecup píše:Zdravím. Mám čím dál větší problém se zařazením zpátečky. Musím vždy protočit převodovku tak, že zařadím jedničku a popojedu o pár cm, pak tam zpátečku dostanu. Občas už jde dost ztuha i jednička. Po zahřátí je situace o dost lepší. Další vadou je mírné cukání při jízdě při cca 1400-1500 otáčkách a to při všech převodech (studený i zahřátý motor). Při vytočení těchto otáček na neutrál lze cítit jak se motor rozvibruje, při vyšších otáčkách se uklidní. Příčinou by mohl být vadný dvouhmoťák, ačkoliv žádné zvuky nevydává. Potřebuju se jen ujistit, protože mám v úmyslu vyměnit spojku i se setrvákem a tím zabít dvě mouchy jednou ranou. Mondeo, r. 2011, (viz podpis). Nalétáno 125 000 km. Díky za názory.
Kolik to stálo?x.line píše:Myslím, že se snad nic jiného, než dvouhmota standardně nedávalo. Mám stejný rok a motor a mám dvouhmotu(již měněnou)Josef píše:Zdravím, dá se zjistit aniž bych rozebral motor a rychlosku jestli mám na momdeu dvouhmotnou spojku nebo jinou jedná se o mondeo kombi r.v. 2008/ 103kw.díky za radu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host