Ale ze sna se probudíšBoban píše:myslíš ty sny nebo syn![]()
![]()
obojí se stává

jak tak koukám, tak pokud mi tendle srázek vyjde tak nechávám moji fenku domataspy píše:to bjuty: Ale je ti jasné, že Sama bereš na vlastní nebezpečí?Hrozí mu tam totiž ode mě smrt umazláním a někteří by v určitém stavu v něm třeba mohli vidět volně pobíhající flák masa a mohli by si z něj chtít udělat hot dog
![]()
![]()
![]()
To je samo vtip - i když to umazlání mu hrozí, teda dokud mě nekousne![]()
![]()
Proč, Sam to už potřebujeFOCKI píše:jak tak koukám, tak pokud mi tendle srázek vyjde tak nechávám moji fenku domataspy píše:to bjuty: Ale je ti jasné, že Sama bereš na vlastní nebezpečí?Hrozí mu tam totiž ode mě smrt umazláním a někteří by v určitém stavu v něm třeba mohli vidět volně pobíhající flák masa a mohli by si z něj chtít udělat hot dog
![]()
![]()
![]()
To je samo vtip - i když to umazlání mu hrozí, teda dokud mě nekousne![]()
![]()
![]()
![]()
Teda Skubíku, co jsi vyváděl?Skubi píše:někdo bude rád, někdo ne, ale i já musím zrušit účast na párty![]()
nafasoval jsem na ruku sádru a asi 6 týdenní neschopenku, takže mám ohrožen i Měřín od 8. října a taky servis u Fokiho![]()
![]()
jestli to nebyla nějaká návštěva a neočekávaně přišel manžel domu ,co ???Skubi píše:jsem si říkal, že už bych si na stará kolena mohl taky konečně něco zlomit![]()
![]()
uklouznul jsem na svahu a mám naštěstí jen naštíplou nějakou zápěstní kůstku, jak se mi otočil palec, ale prý se to hojí dlouho![]()
víš jak jsem se těšil na utopence a medovník
Tak má ruku v p**eli, nebo měl ruku v p**eli?Wolf2 píše:jestli to nebyla nějaká návštěva a neočekávaně přišel manžel domu ,co ???Skubi píše:jsem si říkal, že už bych si na stará kolena mohl taky konečně něco zlomit![]()
![]()
uklouznul jsem na svahu a mám naštěstí jen naštíplou nějakou zápěstní kůstku, jak se mi otočil palec, ale prý se to hojí dlouho![]()
víš jak jsem se těšil na utopence a medovník![]()
![]()
![]()
![]()
PŘIZNEJ SE
No pullitr můžeš vzít do druhé ruky a neschopenku nech doma a do Postupic přijedeš s Pelenem.Skubi píše:někdo bude rád, někdo ne, ale i já musím zrušit účast na párty![]()
nafasoval jsem na ruku sádru a asi 6 týdenní neschopenku(![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů