Čest vyjímkám. Zpravidla ta mizivá menšina je nejviditelnější a prostě se jim nevyhneš a někteří i zaplatí životem.HAWK píše:Zase na druhou stranu,takový auta hned tak neuvidíš.
A těch HOVAD je tam mizivá menšina.
Mimoň srpen 07-průser
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- ronin
- Nováček
No potom co říkáte na ty KOKO... na motorkách,já osobně si mylím,že těch průserů mají mnonhem víc.A třeba podívej se nyní z okna a spočítej motorky za 1 hodinu a potom si zpočti jaký procento jelo 50km/h myslím že TOHLE JE
PRUSEROVÝ.ale to je z jiného soudku.Alkohol za volant nepatří.A to co se stalo?je to v pr.... a nic stím neuděláme.
PRUSEROVÝ.ale to je z jiného soudku.Alkohol za volant nepatří.A to co se stalo?je to v pr.... a nic stím neuděláme.
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
1. Tyto akce nebezpečné jsou. Já jezdím na tuning do Kopřivnice ve dne se tam motá plno lidí bez daných pravidel a občas tam někdo šlápne na plyn mezi lidmi taky bez pravidel. co teprv v noci...
2. Když jsem byl motorkář, a pokud si vzpomínám, většina takových co se rádi předváděli byli právě ti, co mašinu opravdu dostali od tatínka...
2. Když jsem byl motorkář, a pokud si vzpomínám, většina takových co se rádi předváděli byli právě ti, co mašinu opravdu dostali od tatínka...
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- Jari
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak už je to tady.Ve zprávách po 18.hod.hlásili,že Liberecký kraj bude prodávat letiště Mimoň.
Nechce mít nic společnýho s těma průsery co se tam při každym srazu dějou.Takže došlo na nejhorší,kvůli pár pitomcům,bude mít plno lidí smolíka.A ti pitomečkové to budou dál dělat,jenže na normá silnici,kde to může odnést daleko více nevinných lidí.

- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
JJ
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz