ja taky nemam...ale strasne mne to rozesmalo...a je zajimave ze dceru moji pubertacku ne
Ford Focus kombi 1.8 16V zmetec -E léta páně 1999
Byl Peugeot 309 1.4 zvaný Rozbuch-budiz mu vrakoviste lehke
Byl Daihatsu Applause 1.6 16V...zlaty auto.totalni nehoda na 483tis km
Byla Mazda 323 1.6 turbo rok 1990...prodan pro poruchu turba...
Jo, tak to je hustý: "Dokonce si musela půjčovat na dovolenou, aby mohla dcerám dopřát stejný standard jako každý rok a letět na dovolenou na Floridu,..."
Z toho je vidět, jak špatně na tom jsou.
Pavel Kadečka Mazda 6, 2.0i, 2004 Citroën Xsara, 1.4i, 2004 Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
Ford Focus kombi 1.8 16V zmetec -E léta páně 1999
Byl Peugeot 309 1.4 zvaný Rozbuch-budiz mu vrakoviste lehke
Byl Daihatsu Applause 1.6 16V...zlaty auto.totalni nehoda na 483tis km
Byla Mazda 323 1.6 turbo rok 1990...prodan pro poruchu turba...
Kia Carens 2014 1.6 GDI 99kW Exclusive +winter packet +bufík Ford Focus 2006 1.6 Ti-VCT Kombi Trend Plus - prodáno 24.8.2020 Byl - Opel Astra Kombi 1.4 16V
Byl - Škoda Forman 1.3i
on: "dobry den, mate na focus mk2 STčko chladice, saharu, cidla motoru a jake jsou ceny"
ja: ""ano mam" a vysazel jsem na nej ceny
on: "no vite v polsku je toho hromady, bylo by možno se dohodnout na cene?"
ja: "zadarmo to nedam"
on: "staci mi to za jejich ceny"
ja: "bohužel auta nekradu a ridim se cenama z anglie, polaci me nezajimaji, prodat za kazdou cenu nemusim"
U nás v práci to děláme stejně. Mám od šéfa schválení, podle vlastního uvážení poslat takhle drzý lidi normálně do háje. Posledně jsem tu měl dva pány, po hodině domlouvání už to vypadalo na uzavření obchodu(příčníky za eshopové ceny), pak ale začalo kolečko znova.. "víte, my jsme obchodníci.." atd.. tak už jsem to nevydržel a řekl jim, že myslím, že už jsme probrali fakt vše a že jestli to brzy neuzavřem, tak už budu muset taky dělat jinou práci. Tak to se jim prý nelíbilo, respektive moje chování. Tak povídám, chcete tedy kontakt namajitele? Prý jedině vizitku, jinak je to nezajímá. Tak povídám, tady jí máte . Pak to povídám šéfovi, že mu možná budou volat.. nezavovali, a on se fakt těšil
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
naposled mi tam synecek skakal okolo setrvaku za 500 asi hodinu u kterého chtěl slevu na 400, to uz jsem mu řekl ze mu davam minutu na to at se rozhodne nez ten setrvak zamknu za vrata svého cirkusu a pojedu na pizzu za znamyma kteří uz cekaji na zahrádce
obdivuju napr i fokiho ze na všechny ty lidi okolo prodeje celych aut ma nervy, když někdo prijede a vymysla, nebo ještě hure neprijede a prudi mailem nebo telefonem
A co naopak? Kdysi v jednom z bývalých zaměstnání kolega řešil nákup nějakého zboží za dost peněz. České zastoupení mělo nějakou cenu, zatímco zahraniční snad poloviční. Tak jsme jednali s tím českým obchodníkem o ceně, že bysme to rádi koupili od něj, ale když za to chce 2x tolik než jeho mateřská / sesterská firma, že si to radši objednáme tam. Docela se vztekal a nakonec jsme to fakt koupili v zahraničí. Jo a ten borec měl nějaký luxusní auto a ještě se vytahoval, jakou má káru.
Jinak, pokud něco prodáváš, tak je rozdíl, když máš zboží, o který je zájem (pak nemáš důvod dávat nějaký extra slevy) nebo když tam máš nějaký ležáky, na který se práší a ještě dlouho prášit bude než to vyhodíš do kontejneru... to je pak lepší to prodat pod cenou, abys aspoň něco utržil. Ne každej prodejce to ale chápe, dělal jsem kdysi asi 1/2 roku v elektru, kde to nechápali, takže ležáky zlevnili, ale jen aby na nich byla nějaká minimální marže nebo možná nulová. Pořád ale zastaralý video bylo dražší než poslední výkřik techniky, tak kdo by si ten krám kupoval...
Pavel Kadečka Mazda 6, 2.0i, 2004 Citroën Xsara, 1.4i, 2004 Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002