Spotřeba
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, cestou z Přerova přes Olomouc na HK a MB mi to vzalo míň, než z MB po dálnici přes Prahu do Brna a na Přerovchmelko píše:ono aspon mne to zacne pekne papat od 160 a vyššie..inak fakt okresky su najekonomickjsie,,aj ked idem akokolvek svizne, dostanem sa iba tesne nad 7L,ale po dialnici to zacne naskakovat ovela viac

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- mansart
- Zkušený
Někdy je lepší jezdit po okreskách....Skubi píše:jj, cestou z Přerova přes Olomouc na HK a MB mi to vzalo míň, než z MB po dálnici přes Prahu do Brna a na Přerovchmelko píše:ono aspon mne to zacne pekne papat od 160 a vyššie..inak fakt okresky su najekonomickjsie,,aj ked idem akokolvek svizne, dostanem sa iba tesne nad 7L,ale po dialnici to zacne naskakovat ovela viac( tam jsem jel 90 max 100 a zpět 120-140 )
-
- Zkušený
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
couddy píše:myslim, ze neni. ps a hosi nemerte se kdyz jeden mate diesel a druhej benzin.

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

-
- Zkušený
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, nekdy, pokud okrsky jsou slusne, je to lepsi... Jedes furt 90 (plus minus), takze spotreba v pohode, na dalnici tech 90 ve FoFovi proste neudrzim... Jedine kdyz je hnusne pocasi a treba prsi... Jinak jezdim cca. 120-130 km/hod. Takze pokud jsou HODNE DOBRE okrsky a nespecham, volim radsi je.mansart píše:Někdy je lepší jezdit po okreskách....Skubi píše:jj, cestou z Přerova přes Olomouc na HK a MB mi to vzalo míň, než z MB po dálnici přes Prahu do Brna a na Přerovchmelko píše:ono aspon mne to zacne pekne papat od 160 a vyššie..inak fakt okresky su najekonomickjsie,,aj ked idem akokolvek svizne, dostanem sa iba tesne nad 7L,ale po dialnici to zacne naskakovat ovela viac( tam jsem jel 90 max 100 a zpět 120-140 )
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený
podle me nejde o to jestli jedes po okrsach nebo po dalnici, ani o rychlost do 120 az tak nejde, jde o lehkost na plynu a predvidavost, zbytecne nebrzdit, pridavat z kopce pred protikopcem atp...... jen tak pro zamysleni. Pokud nekdo jezdi jak mamut brzda plyn, nebo neustale "potahava" plyn jako to delaji kamionaci.... tak se se spotrebou neda hybyt smerem dolu.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jo, pravda, v podstate jde o souvislou, plynulou jizdu s lehkou nohou na plynu. Takze na to je nejlepsi dalnice a 80-90 km/hod... Protoze tam nebyvaji takove kopce jako na okrskach. Ale na druhou stranu, ruku na srdce, kdo z nas vydrzi jet po dalnici 80-90? Ja jedine v te chvili, kdyz se rozjizdim, tak temito rychlostmi postupne jedu (a taky je rychle opoustim) 

-
- Zkušený
ale ja netvrdim, ze po dalnici musis jet 90, ani ze je to optimalni rychlost. ja tech 6/100 mam za dalnice 120-130/h. Taky netvrdim, ze okresky nejsou fajn, jasne ze jsou ale casteji tam musis podrazovat, brditi, predjizdeti, pokud nejsi genius s Dokonalym citem pro plynulost. Tot vse, necht dale o teto debate pokracuji jini.