PS: aktuálně najeto na 2. nádrž 400 km (ručička těsně před půlkou) , dle PP spotřeba 6,6 l/100km, prům. rychlost 64 km/hod. 15% město, 10% dálnice, zbytek okresky.
aktualne ujeto 250km, ručička tesne pred pulkouTudy píše:Tak pánové (a případné dámy), kdo z Vás ujede více jak 800 km na jednu nádrž (myslím s 1.6 benzínem)? Je tu NĚKDO ??![]()
PS: aktuálně najeto na 2. nádrž 400 km (ručička těsně před půlkou) , dle PP spotřeba 6,6 l/100km, prům. rychlost 64 km/hod. 15% město, 10% dálnice, zbytek okresky.
provozne naklady na RS... hm. no uvidime po roku, co k tomu bude mat povedat Rebikchmelko píše:ale niesom od zelených, to by som mal urcite nejaku škodovku![]()
premýšlam prestat tankovat 98oktanový benzín, pretože ma zrujnuje..nie jeho cena ale fofo akým sposobom na nho reaguje...
body dufam, ,ešte nejake mam, pretože rýchlost na našej dialnici som snad ešte nevidel merat, max.colnici zaostruju zrak dalekohladom na dialnicne známky..![]()
ináč v obci stritkne dodržujem 50, tam adrenalin ist rýchlo nepocitujem..
inač je až neuveritelne ako sa fofo chová v tých rýchlostiach,...včera soms i aj povedal, že 1.6 je na taký podvozok sice slabšia ale za to bezpečnejšia, pretože je velký problém ho hodit do absolutného limitu..
ináč každým dnom viac a viac myslím na RS..ale nejde ani o tých cca.650tis Kc za cca.2003, ale desia ma tie provozne naklady
no zirafak na zraze v bb vravel, ze siel s 1.6 benzinom z holandska cez nemecko domov a ze v nemecku na dialniciach siel v kuse cca 200 a doma mu PP ukazal priemernu spotrebu za cestu 8.5l co mi tiez pride ako super cislo...chmelko píše:toto je super vlastnost vašeho motora, že ak ideš s ním rovnomernou rýchlostou, skoro v podstate jedno akou tak si zoberie o par dcl viac ako minimum,...my benzinaci ked na to malinko šlapneme, tak tam su asi ine pretoky v čerpadle...![]()
strašne vela jazdím posledný polrok, ale premýšlal som, že radšej zainvestujem trochu viac do paliva, ale mám auto, ktoré viem, že je 100%OK ..
ak by som ho predával, stratim na predaji a tiež bohvie čo by sa mi podarilo kupit...
tak som bol dnes natankovat a nedočkavo som očakaval výsledok...chmelko píše:aktualne ujeto 250km, ručička tesne pred pulkouTudy píše:Tak pánové (a případné dámy), kdo z Vás ujede více jak 800 km na jednu nádrž (myslím s 1.6 benzínem)? Je tu NĚKDO ??![]()
PS: aktuálně najeto na 2. nádrž 400 km (ručička těsně před půlkou) , dle PP spotřeba 6,6 l/100km, prům. rychlost 64 km/hod. 15% město, 10% dálnice, zbytek okresky.![]()
90%po dialnici 180-190km skoro non stop, 10% po okreskach do 130km/h
tankovane na benzine tu ich 98 za 32.50 a mozem smelo povedat, že vlastnosti blizko Vpower racing..
som nadseny....
(toto v žiadnom prípade neskušajte u vás doma)![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti