Automaticke rozsvěceni světel
-
- Junior
Automaticke rozsvěceni světel
MAm takovy dotaz v autě mam od vyroby automaticke rozviceni světel a chtěl bych misto toho aby se mi rožly jen diody co mam a ne světla.... šlo by to nějak udělat že bych ty světla nějak odpojil od toho automatickeho rozsviceni a napojil tam nějak ty diody ..MYslim předni diody..Diky za rady....MAM FOFO II po fl
- Anduril
- Test driver
Re: Automaticke rozsvěceni světel
To by asi neslo
Muzes ale zrusit rozveceni tech svetel, melo by stacit vytahnout patricne pojistky. Nekde tu o tom psal ZaQik..
No a ledky pak pripojit napr. pres ridici jednotku pro DRL, obvykle se dodava k dennim svetlum.

No a ledky pak pripojit napr. pres ridici jednotku pro DRL, obvykle se dodava k dennim svetlum.
-
- Junior
JA pravě tu jednotku nemam..JA ymslel že to pujde nějak napojit na to automaticke rozsviceni...takže budu asi muset koupit nějake rele ??
-
Mám opačný problém, tento týden jsem koupil fofoII. Vše je v pohodě funguje ale co mě štve nemám automatické rozsvícení světel. Nechci nové ledky místo mlhovek, stačí když se po nastartování rozsvítí potkávací světla. Poradí někdo ? Jsem tu nový nemohu to zde najít. Dík
- ZaQik
- Admin
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... =10&t=1198
asi v pulce prvniho prispevku
(a pak s dotazy pokracuj tam)
asi v pulce prvniho prispevku
(a pak s dotazy pokracuj tam)
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.