Tak jdu na nový lak

Moderátor:phofy
silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 04.08.2007 20:49

cajda píše:
Fordik píše:Foťák reklamuju u kamaráda ve firmě,kde sem ho kupoval.Posílal se v pouzdru a dobře zabalený,ale ze servisu mi volali když ho tam měli už pár dní,takže jejich smůla.Navíc mám protokol před odesláním a tam o žádné prasklině není ani slovo.Doufám že spíš vrátí prachy abych si mohl koupit nějaký novější :oops:
Tak ty budeš mit nakonec všechno nové! To za ty nervy stojí ne? :lol:

A k těm kamionům 5 ze 100 jedou slušně zbytek maras teď jsem to poznal cestou na sraz v patek dopoledne milion kamionů milion nadávek až jsem projel odbočku na humpolec :) zpět jsem jel v sobotu z prahy potkal jsem max. 5 kamionů nadávka jediná to na čur.ka co hned za prahou předjížděl v odstavném pruhu jinak nadherná cesta byl jsem z prahy v ostravě za 3,5hodiny. (Naprosto žádná kolona, nehoda a kamion )
Takže ne 5 ze 100, ale jestli umím dobře počítat, tak 1 z pěti a s tím už zcela souhlasím :wink:
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

čajda
Test driver
Test driver

Příspěvek od čajda » 04.08.2007 21:37

ten jeden za prahou nebyl kamion, ale scenic :lol: Takže pořád platí 5 ze 100 :lol: :lol: :lol:

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 04.08.2007 23:28

dneska se mi jeden típek s otuněným seatem na 50-ce při výjezdu z Přerova pořád nechutně lepil na kufr, tak jsem lehce polechtal brzdu, kua to byly gesta a pak mě kokot střhnul přes plnou a v křižovatce odbočil v protisměru, jak byl vytočený :wink: takže ne jenom kamioňáci
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Wolf2

Příspěvek od Wolf2 » 05.08.2007 00:04

Skubi píše:dneska se mi jeden típek s otuněným seatem na 50-ce při výjezdu z Přerova pořád nechutně lepil na kufr, tak jsem lehce polechtal brzdu, kua to byly gesta a pak mě kokot střhnul přes plnou a v křižovatce odbočil v protisměru, jak byl vytočený :wink: takže ne jenom kamioňáci
jak to popisuješ ,tak na to jsou odborníci co jsem si všiml řidiči co mají označení kraje "Z" (asi to není označení kraje ,ale toho ,že je začátečník a pro ně nějaká plná čára neexistuje ,spíše nevědí co to je a předjíždění v nepřehledných úsecích standard) :lol: :lol:

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 05.08.2007 16:40

silverwolf píše:
Jozkablack píše:
silverwolf píše:Nejhorší řidiči jsou tzv.profesionálové - autobusy a největší hovada jsou kamioňáci :evil:
Teď vedle mě sedí tchán....kamioňák a kouká přes rameno....nevim proč, ale tam co bydlíš prej často jezdí, tak prej bude mít aspoň důvod to tvoje tvrzení Ti potvrdit :lol: :lol: :lol: Sranda prej mu to jen přijde strašně směšný, když někdo někoho napadá nadávkami tipu: hovado. :idea:
Hovado není nadávka, to je vlastnost :lol: :lol: :lol: - předjíždění přes dvě plné do nepřehledné zatáčky z kopce; předjíždění dvou stejně rychle jedoucích kamionů nejlépe do kopce po délce cca 2 km v jediném místě kde můžeš předjíždět, protože pak už se to nedá; vytlačování při předjíždění na silnicích 2. třídy, jízda uprostřed silnice, takže tě před sebe nepustí; tlačí se ti na pr*del v obci i když jedeš 60; začne předjíždět jiné auto ačkoliv ty už ho předjíždíš a jsi na úrovni jeho návěsu atd atd. :wink:
Já si myslim,že hodnotit řidičské umění podle druhu profese je ...není dobré.Ono když se podíváš kolem sebe všude jsou lidi normální a hovada....Přídu do krámu a jedna prodavačka je příjemná ,slušná,zaplatím a s úsměvem odejdu....Druhý den je tam jiná a plno řečí,vypadá,že je děsně unavená a vlastně ji unavuju....Tím mi zkazí den.A to samé je na silnici....Hovada seděj v autech,busech,kamionech a i na motorce či kole....Prostě jde o to na co natrefíme :wink: Jednou D1 projedu ,že bych všem "naplácal"a podruhé je vše v pohodě....Je to o poloze saturnu a jupitera :lol:
Naposledy upravil(a) Kóťa dne 05.08.2007 20:12, celkem upraveno 1 x.
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

čajda
Test driver
Test driver

Příspěvek od čajda » 05.08.2007 20:10

To RopakKota: Amen :P

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 05.08.2007 20:17

Skubi píše:dneska se mi jeden típek s otuněným seatem na 50-ce při výjezdu z Přerova pořád nechutně lepil na kufr, tak jsem lehce polechtal brzdu, kua to byly gesta a pak mě kokot střhnul přes plnou a v křižovatce odbočil v protisměru, jak byl vytočený :wink: takže ne jenom kamioňáci
Take to tak delam,snazim se, aby jen zasvitila brzdova svetla a brzdy jeste nezabraly. Jinak jsi dost riskoval. Dnes v Zubri smerem na Roznov je snizena rychlost, protoze frezovali asfalt. Prvni auto pribrzdilo a dalsi 3 to do neja do sebe napalili. Jak jsem jel na ValMez, tak uz to vysetrovala policie.
Proti kamionakum skoro nic nemam, jen to jejich plouzive predjizdeni za kazdou cenu a zacatek tesne prede mnou, kdyz je rychle dojizdim.
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

Jozkablack
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozkablack » 05.08.2007 21:33

No prostě se všude najdou né zrovna ohleduplní a iteligentní jedinci, tak že házet kamioňáky do jednoho koše s nápisem hovada je podle mě nesmysl. Jak jsem si tady přečet třeba od Pelena je evidentní že i my řidiči osobáků se chováme k sobě jak prasata!! A lepit se na někoho tak že když přibrzdí, tak mu porovnám plechy na prdeli, je podle mě dost velká prasárna! :wink:
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996

Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/

Fordik
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fordik » 07.08.2007 12:47

Tak si dnes jedu nechat nafotit škodu na autě k likvidátorovi. To bude sranda :?

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 07.08.2007 12:50

Tak držim palce... :!:
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

Odpovědět

Zpět na „Pokec“