Doma parkuji mírně zešikma a kapotou jakoby nahoru, po hooodně vydatném dešti, najednou vidím, že autu z ničeho nic začali jezdit stěrače a blikat blinkry (blikali všeljak, jednou silně, pak málo, rychle nebo pomalu), stěrače se jakoby trhaly a jezdily sem a tam...v tuto chvíli nešlo auto ani odemknout dálkovým klíčem, ale jen zámkem, po odemknutí a zastrčení klíču a otočením do druhé polohy vše přestalo a vše fungovalo v pohodě. Inu, řekl jsem si, že se nejspíš po tom dešti dostala voda kam neměla, tak jsem auto zaparkoval do garáže, odpojil baterku a nechal vyschnout. Po cca 4 dnech jsem auto nastartoval, a aktuálně má tyto příčiny (stěrače ani blinkry už sami nic nedělají, to je již v pořádku), ale nefungujou zadní světla, osvětlení SPZ, nesvítí přístrojovka ani podsvícení rádia či klimatizace. Brzdové světla jednou, mlhovka taky, zpátečka taky svítí v pohodě, blinkry taky fungují bez problému.
Na pojistky jsem se díval, vše v pořádku, tak nevím, čím by tohle mohlo být...nevíte někdo, kde by mohl být problém?
Díky moc za ochotu a radu