Na začátku jsem stál u betonového sloupu na straně dál od Vlčkové, z tama byly skoky vidět pěkně. Ale abych neměl jednu fotku jak druhou, jen s jiným autem, tak jsem si přešel na stranu blíž k Vlčkové (jak byl komentátor). Přehazuji si sklo na menší a v tom slyším, jak komentátor (mimochodem, ten si musel fakt v něčem frčet
 Na začátku jsem stál u betonového sloupu na straně dál od Vlčkové, z tama byly skoky vidět pěkně. Ale abych neměl jednu fotku jak druhou, jen s jiným autem, tak jsem si přešel na stranu blíž k Vlčkové (jak byl komentátor). Přehazuji si sklo na menší a v tom slyším, jak komentátor (mimochodem, ten si musel fakt v něčem frčet   ) freneticky řve, že už se řítí Tanaaaak
 ) freneticky řve, že už se řítí Tanaaaak   
 Ale tak stihnul jsem ho

já jsem viděl jen toto, pak už jsem tam měl další vesťáky, strom a takový malý břeh, tak jsem viděl jen oblaka prachu a v jednu chvíli jsem myslel že to dokonce někam zahodil, ale evidentně to pochytal a tak jedinou ztrátu možná utrpěly trenýrky těch vesťáku, co stáli přímo naproti skoku.
 já jsem viděl jen toto, pak už jsem tam měl další vesťáky, strom a takový malý břeh, tak jsem viděl jen oblaka prachu a v jednu chvíli jsem myslel že to dokonce někam zahodil, ale evidentně to pochytal a tak jedinou ztrátu možná utrpěly trenýrky těch vesťáku, co stáli přímo naproti skoku.