nieje lepšie si kupit menší rozmer disku a na nho špičkove gumy?

čím je širšia guma, tým je u shitiku pravdepodobnost aquaplanningu a neumernej brzdnej drahy vyššia ako u užšieho rozmeru rovankej kvality
to jsou tak akorat s prominutim kecy, to ze Dayton vyuzivaj knowhow firestonu a BF bridgestonu zdaleka neznamena ze se k nim rovnaj kvalitou, je to klasicky lowend. Ty Micheliny jsou ok a cenove vyjdou srovnatelne s ostatnima kvalitnima gumama....To uz muzu tvrdit ze vsechny cinsky vyrobky sou kvalitni protoze se v cine vyrabi i kvalitni znacky... neni to to samy...costas99 píše:Tak jsem to tady prolistoval všechno. Teď jsem se vrátil s pneuservisu , kde jsem vyměnil gumy. Měl jsem Michelin Primacy (skvělá guma , ale drahá) , a obul jsem Dayton D320 195/60 R15. Dayton je vlastně Firestone , a tyto pneumatiky jsou loňský model Firestounu , ale za velmi příznivou cenu - 1380,-. Jinak můžu ještě doporučit BF Goodrich to jsou zase Bridgestouny , ale trošku dražší , cca kolem 1600,-. Hlavně nezaměnit s Goodride , to jsou čínské , ale podle zkušeností velmi špatné na mokru , i když jsou velmi levné kolem 1100,-.
Jde jen o dodatecne reseni.Nechci ty gumy co tam mam vyhodit.Tak Chci doukoupit 2 a tohle leto je odjezdim a pristi leot uz mam vyhlednuty.chmelko píše:tapa: tak hankook je u mna asi tak ako debica, taka 3 trieda...
nieje lepšie si kupit menší rozmer disku a na nho špičkove gumy?![]()
čím je širšia guma, tým je u shitiku pravdepodobnost aquaplanningu a neumernej brzdnej drahy vyššia ako u užšieho rozmeru rovankej kvality
tak toto je oproti prvej volbe inatapa píše:A nebo jeste Dunlop SP Sport 01.
Jak jsem ještě nedávno hledal pneu, tak jsem někde četl, že to jsou výborné pneu, ale už mírně zastaralé. Nástupcem mají být Dunlop SP Fastresponse (tuším, že mají mít i větší kilometrový proběh) a cenový rozdíl minimálnítapa píše:A nebo jeste Dunlop SP Sport 01.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 1 host