su skladacie, cize velke ako kolesa su len v rozlozenom stave.killerhammer píše:velke su ako kolesa
Tak presne take Enzo X mam ja, a na nich zimne pneu Dunlop SP WINTER SPORT 3D 205/55 R16 91HAnndy píše:Dal som si pauzu vo vyhladavani a nasiel som Enzo X - "... Vysoko kvalitné strieborné lakovanie a jednoduchý, striedmy design robí z ENZO X disk odolný proti prírodným vplyvom a predurčuje ho k používaniu v náročných podmienkach, zimnom období nevynímajúc. Disk je tiež schválený pre použitie so snehovými reťazami pre širokú paletu vozidiel. ..."
Ceny okolo 3300,- Sk. A mozno aj enzo ine pismeno by bolo O.K.
nehovorim, ze som si vybral, ale zatial sa mi toto pozdava.
Ale diskusia moze este pokracovat
edit. Este vyvstava problem - v technicaku je bud ET 47,5 alebo 50. Tieto maju myslim 48. Vzhladom na 0,5 mm by to nemal byt problem, nie?
Prevazne dialnica BA-TN 120-130 km/h s tempomatom a otackami 2500-3000 rpm (podla nastavenej rychlosti), to je cca 80% celkoveho casu. Teraz dokonca obmedzili rychlost medzi BA-TT na 110 km/h, takze otacky su okolo 2100rpm tzn. este lepsia spotrebaAnndy píše:Ty s nim jazdis za 7,5?
To po meste asi moc nejazdis, co?
Sorry za OT.
Pri 15" diskoch možno použiť ľubovoľné reťaze, pri 16" možno použiť len reťaze s "nízkym profilom" - teraz neviem presne, ale asi do priemeru oka 9-11 mm.ihornak píše: Tak presne take Enzo X mam ja, a na nich zimne pneu Dunlop SP WINTER SPORT 3D 205/55 R16 91H... co sa tyka zimnych retazi tak manual (str. 207) zakazuje pouzitie retazi na 205/50 R17 a 225/40 R18 + rychlost vacsiu nez 50 km/h. Ostatne rozmery kolies by mali byt vhodne na retaze, urcite R15 a R16
![]()
Ja mam tieto: Typ 090 pre 205/55 R16 s velkostou oka 3 x 9 mm.ferdoz píše:Pri 15" diskoch možno použiť ľubovoľné reťaze, pri 16" možno použiť len reťaze s "nízkym profilom" - teraz neviem presne, ale asi do priemeru oka 9-11 mm.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 1 host