a neni to nahodou jen spatny spinac 5. dveri? obvykly problem..
Je: Ford Focus IV Active X 1.5 EcoBoost 110kW Metallic (galerie) Byl: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie) Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)
Tak ma focus trochu sklamal. Mam problem s centralom. Ak zamknem tak mi zaskripe v pravych prednych dverach. Robi mi to az ked zamknem na druhy krat. Nechapem co s tym je. Chcelo by to rozobrat a obhliadnut zial teraz na to nieje cas tak zamykam len na prve zamknutie aby sa to uplne nepokazilo.
Reklamuj to, pokud lze. Je to vada zamku dveri.. uz se to tu resilo. Tyka se to zamku s dvojitym zamykanim, coz je tvuj pripad.
Je: Ford Focus IV Active X 1.5 EcoBoost 110kW Metallic (galerie) Byl: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie) Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)
Reklamovat to uz zial nejde lebo auto uz ma skoro 3 roky. Viete mi napisat co s tym vlastne je a kolko si mam penazi pripravit? U 2,5 rocneho auta uz mam davat peniaze na opravy tak takto som si to nepredstavoval. Preto som bral nove aby som mal pokoj. Vazne ma to sklamalo.
Ahoj, tak sem tu chvili hledal a nic nenasel da se nejak nastavit aby central v aute po 1nim zmacknuti na dalce otevrel jen dvere u ridice a na 2he zmacknuti cele auto? Diky
Ford Focus II, r.v.2005, 1.6 Ti-VCT Titanium, Aquarius Blue Galerka
Mercedes-Benz Vaneo, r.v.2003, 1.9i Ambiente Stříbrná
Vystup z auta a podrz na klici tlacitko odemknout a tlacitko zamknout najednou. Auto blikne a mas to tam. Stejnym zpusobem fci zrusis.
Zkusím využít tohle starší vlákno...
Centrál mi neotevírá spolujezdcovi dveře. Zamkne je normálně, ale odemknout jdou jen zevnitř, ostatní fungujou normálně. Neřešil to někdo?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Jako že vyměnit? Zamykat to zamyká, ale neotevře. Ani klíčem ani dálkou. Asi se mi to stalo dneska při čekání. Z nudy jsem se snad poprvé zamknul a odemknul páčkou zevnitř auta a pak po zamčení dálkou už to nešlo.
Je nějaká možnost ten zámek prověřit nebo opravit? Nebo mám začít hledat novej?
zkusit tam pripojit jiny a budes vedet hned ale neco podobneho jsem delal na FF1
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč