OC Chodov Praha
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
OC Chodov Praha
Tak jsem v pátek taky odchytil jednoho klubáka na parkovišti u Chodova. Stříbrné kombi, spz 3C6 2... Parkoval jsem ob jedno auto vedle. Kdopak tu byl z jihu?
- Damon
- Test driver
Re: OC Chodov Praha
Já potkal jednou jakéhosi majitele fordu stříbrný 3dv dvoulitr s klubovými podložkami u Agipu na Chodově ale tuze spěchal. 

Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Přichycen při činu, přiznávám se
Stavil jsem se v Hervisu pro nafukovací matraci do fofa.
Co se týká té návštěvy "z jihu", poslední dobou to platí spíše obráceně - teď jsem skoro pořád v Praze, ale zrovna o tomto víkendu jsem se jel podívat domu.

Stavil jsem se v Hervisu pro nafukovací matraci do fofa.
Co se týká té návštěvy "z jihu", poslední dobou to platí spíše obráceně - teď jsem skoro pořád v Praze, ale zrovna o tomto víkendu jsem se jel podívat domu.
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Damon: to víš, jel jsem si pro podvozek,tak sem byl natěšený
Jarda: a byl jsi na Křivce??

Jarda: a byl jsi na Křivce??
- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Křivka mi letos bohužel opět nevyšla. O to víc mě mrzí, když teď čtu ty reakce účastníků
Bohužel se nám rollout nové verze portálu u zákazníka posunul právě na minulý víkend. Sice jsem tam přímo nemusel sedět, ale pro klid (nejen) v duši jsem tomu raději ten víkend obětoval. Ještě dnes jsme rozdejchávali jednu aplikaci...
V neděli jsem měl alespoň možnost vyrazit v klidu na kolo a proletět se přes řídítka

Bohužel se nám rollout nové verze portálu u zákazníka posunul právě na minulý víkend. Sice jsem tam přímo nemusel sedět, ale pro klid (nejen) v duši jsem tomu raději ten víkend obětoval. Ještě dnes jsme rozdejchávali jednu aplikaci...
V neděli jsem měl alespoň možnost vyrazit v klidu na kolo a proletět se přes řídítka

-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Na Křivce jsi se taky mohl projet. Boban s Romoshem si udělali taky takový malý výlet
)

- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Křivku 2010 jsem si již zanesl do kalendáře, tak mi to příští rok snad nic nepřekazí. Ještě bych si ten volný víkend mohl zkusit vyhradit ve smlouvě
Vyrazit na Křivce na kolo jsem měl původně v plánu. Říkal jsem si, že by se tam pár dalších zájemců určitě našlo.

Vyrazit na Křivce na kolo jsem měl původně v plánu. Říkal jsem si, že by se tam pár dalších zájemců určitě našlo.