no hmmm... my sme to preberali uz davnejsie,... ale nicmenej
analne vrzusovadlo, to beriem ak je zamok slabsej konstrukcie tak tlak ho dokaze bez problemov vytlacit
ten televizny ovladac a BMW Z4 toto povazujem za najvacsiu kravinu, nakolko TV vysielac ma IR (infrared) diodku cez ktoru vysiela vzdy len jeden signal a to ten ktore tlacitko bolo stlacene 1 (mozete doma na TV vyskusat) + ir signal neprejde cez pevnu prekazku a on s tym mieri na plech nad kluckou, staci dat obycajny harok papiera pred TV vysielac a nefunguje...)
otvorenie defendu vyklepkaním OK kedy si to tak bolo teraz uz to zostilnili takze uz to na novsích nefunguje...
ten elektroparalizér - je otázne ako sa bude zámok správat ale automobil pri zásahu prúdom by sa mal správat ako faradayova klietka a prinajmensom taky silny vyboj by mal spalit vsetku jemnu elektroniku, ale mozno to na feldach funguje...
podtlakovy zvon ? hmm zamky funguju na baze podtlaku ? to by chcelo odbornika veci znaleho myslim ze to funguje mechanickym otocenim kluca ktory zasebou potiahne cely tiahlovy mechanizmus...
silny magnet - beriem ak by sa to pokusal robit na favorite kde je to cista mechanika, ale nove auta s centralnym zamykanim a servomotorcekmi to maju asi inac riesene neviem toto by relativne mohlo fungovat neviem ako by sa spraval ford ktory ma dvojite zamykanie
a kde su alarmy, tusim len u skodoviek to tak funguje ze ked otvoris dvere tak sa alarm deaktivuje...

to je ina pakaren...
no ale radsej si to ani nechcem predstavit ak to takto jednoducho funguje... potom uz len staci otvorit kapotu vyhodit riadiacu jednodku zarazit tam vlastnu prerobenu a jedeeeeeeeeeem... alebo zapriahnut za lano a odtiahnut
clovek ma z toho strach...