kdo se spalil pri prodeji - podvodné jednání / inzeráty

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
The_Gladiator
Nováček
Nováček

Re: kdo se spalil pri prodeji

Příspěvek od The_Gladiator » 11.02.2009 22:37

Anndy píše:Ale verim, ze foki sa len potrebuje vyventilovat (to pomaha) a dalej bude taky aky je :).
Doufám! ... já mu rozumím a mrzí mě, že mu ani jeden z nás v tom nemůžeme pomoci. Když čtu ty jeho storky, to bych střílel, co lidi dokážou.
Mohli bychom mu pomoci jedině tak, že si od něj všichni hromadně koupíme auta :D

Anndy
Test driver
Test driver

Příspěvek od Anndy » 11.02.2009 22:43

bohuzial, ja som na nove...
Focus II kombi, facelift, r.v. 2008, 1.8 92kw Duratec, Titanium X Galéria
Obrázek

hujer
Nováček
Nováček

Příspěvek od hujer » 12.03.2009 21:09

autotiptop píše:A já mám jasno.

Možná mi nebudete věřit, ale já se nikdy nepodíval na stránky eurodieselu, delta auto apod. Zkrátka jdu svou cestou. Dnes jsem zavítal do sekce "recenze autobazarů" a mrknul na jejich nabídku.
Lidi prostě zajímá cena a cena a cena, proto se na ně ptají. V odpovědích žádná chvála, ale za tu cenu to lidi kupují a udělají s tím taky parádu před sousedama.

Já letím za týden na nákup a už teď vím, že to bude spíš dovolená, protože při dnešním kurzu € a nabídce cen, nejsem schopný konkurovat cenově žádaným bazarům. Mrkl jsem na Německo a to jsem se šel do sklepa vybrečet. No nevím co mám nabízet.
Že bych se mrknul na autopůjčovnu z Trinidad a Tobaga? Potom bych nabízel jako bonus i plný kufr kokosových ořechů.

Zdar MiCHal
no Michale musím ti trochu oponovat ve tvých názorech,které jsi tady až do teď prezentoval.V nabídce máš Ford Focus 1.6 TDCi Trend,píšeš auto majitele Autotiptop,první majitel atd.,a ruku na srdce je to 100% pravda......??

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 12.03.2009 21:29

no co vim tak shanel kola na ff2 a tak pokud to je ono , tak muze byt majitele autotiptop a kdyz je tady prvni majitel tak to je asi taky pravda ne ? :mrgreen:
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

autotiptop
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autotiptop » 13.03.2009 19:28

no Michale musím ti trochu oponovat ve tvých názorech,které jsi tady až do teď prezentoval.V nabídce máš Ford Focus 1.6 TDCi Trend,píšeš auto majitele Autotiptop,první majitel atd.,a ruku na srdce je to 100% pravda......??
Ahoj kluci a holky.

Tak mám ruku na srdci. Koukám ven z okna na to auto a musím Tě ujistit, že je to skutečně moje auto. A pro všechny pochybovače: Nechal jsem ho dát celé do kupy. Rozvody se dělat ještě nemusely - já je udělal, oleje, filtry a komplet prohlídku. koupil nové zimáky (Ano Foki má pravdu, sháněl jsem na to kola). Pak jsem vyrazil na avizovaný nákup a vybral jsem si asi jiného favorita (viz obr.). Auta jsou už naloženy a na cestě. Takže kola už nesháním a svoje auto nabízím, protože to červené nahoře se mi moc zamlouvá. Ghia, alu, barva.

Focus zdar. Michal

PS: a stejně jsem ten hujeruv příspěvek nepochopil. Kampak asi mířil? Ale každopádně sledovatel mých stránek - díky :mrgreen:

A jinak "kdo se spálil při prodeji"?
Přílohy
novy2.JPG
F Focus / Mondeo (co je zrovna po ruce) - moje maličkost
Hyundai IX55 V6 3,0 CRDi 4x4 Style 176 kW r2009 - za tím tahám Fordíky
F Fusion Ebony 1,4i 58 kW r2009, Modrá Vision - kdo v rodině chce

hujer
Nováček
Nováček

Příspěvek od hujer » 13.03.2009 20:11

hujer píše: no Michale musím ti trochu oponovat ve tvých názorech,které jsi tady až do teď prezentoval.V nabídce máš Ford Focus 1.6 TDCi Trend,píšeš auto majitele Autotiptop,první majitel atd.,a ruku na srdce je to 100% pravda......??
autotiptop píše: Ahoj kluci a holky.

Tak mám ruku na srdci. Koukám ven z okna na to auto a musím Tě ujistit, že je to skutečně moje auto. A pro všechny pochybovače: Nechal jsem ho dát celé do kupy. Rozvody se dělat ještě nemusely - já je udělal, oleje, filtry a komplet prohlídku. koupil nové zimáky (Ano Foki má pravdu, sháněl jsem na to kola). Pak jsem vyrazil na avizovaný nákup a vybral jsem si asi jiného favorita (viz obr.). Auta jsou už naloženy a na cestě. Takže kola už nesháním a svoje auto nabízím, protože to červené nahoře se mi moc zamlouvá. Ghia, alu, barva.

Focus zdar. Michal

PS: a stejně jsem ten hujeruv příspěvek nepochopil. Kampak asi mířil? Ale každopádně sledovatel mých stránek - díky :mrgreen:

A jinak "kdo se spálil při prodeji"?
no Michale,jistě jsi majitelem toho auta,ale ne první majitel....auto je dovezené přeci z venku...!
Naposledy upravil(a) hujer dne 13.03.2009 20:21, celkem upraveno 1 x.

hujer
Nováček
Nováček

Příspěvek od hujer » 13.03.2009 20:19

foki píše:no co vim tak shanel kola na ff2 a tak pokud to je ono , tak muze byt majitele autotiptop a kdyz je tady prvni majitel tak to je asi taky pravda ne ? :mrgreen:
pokud se nepletu tak není PRVNÍ majitel ,ještě nedávno jezdil v Santa Fe, které nedávno prodal a toho Focuse měl v nabídce na podzim na prodej.Dovezené z venku a pak si ho nechal a rázem je první majitel....

autotiptop
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autotiptop » 13.03.2009 20:49

Aha, takže chytání se stébla. Už je mi to jasné. No samozřejmě, že to tak je, jak píšeš. První majitel je Santander a 1. majitel v ČR jsem já. Vždyť jsem tady v příspěvcích psal, že jsem si ho vybral z placu. Vadí to? Hledá někdo mouchy?
Snata Fe jsem prodal a Focusem jsem jezdil a dalším jezdit budu a potom dalším a dalším a dalším a dalším a nebo si koupím (až bude platit novela o DPH) nové auto.

Teď ho nabízím ale jezdím s ním dál. Zájemci jsou, ale ještě nemám náhradu. Jde Ti jen o nápis 1.majitel? Ano v ČR to je 1.majitel. Stav a další uvedené vlastnosti jsou pravdivé. Vadí to snad ještě někomu?

Michal

hujer
Nováček
Nováček

Příspěvek od hujer » 13.03.2009 22:03

Michale,ne nejde o nadpis,ale o férovost,když někdo hledá auto po prvním majiteli,nemyslí tím auto 1.majitele v ČR....Tvé příspěvky zde mají logiku,ale tímhle sis trošku poškodil.Jinak věřím,že vše co jsi u auta uvedl je pravda.

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 13.03.2009 22:08

to Hujer , kloten , nebo vlastne jak ti rikat :mrgreen:

kdyz napisu koupene v CR tak co si pod tím vylozís ?

a precetl jsi si poradne co jsem napsal ? asi ne vid , myslim ze ti jde jen o jedno .

ja jsem psal ze je tady prvni majitel a ty mi oponujes ze neni . kolik to melo majitelu v CR ? vic nebo jednoho ?
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

autotiptop
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autotiptop » 13.03.2009 22:12

FOKI DÍKY. UŽ JE MI TO JASNÉEEEE. 12.3 se registroval a hned se obul do mě a já marně pátral, o koho vlastně jde. Teď je mi to jasné.

hujer
Nováček
Nováček

Příspěvek od hujer » 13.03.2009 22:27

foki píše:to Hujer , kloten , nebo vlastne jak ti rikat :mrgreen:

kdyz napisu koupene v CR tak co si pod tím vylozís ?

a precetl jsi si poradne co jsem napsal ? asi ne vid , myslim ze ti jde jen o jedno .

ja jsem psal ze je tady prvni majitel a ty mi oponujes ze neni . kolik to melo majitelu v CR ? vic nebo jednoho ?
no Foki já měl za to,že když má někdo na stránkach uvedeno po prvním majiteli tak auto mělo jednoho majitele a je mi naprosto jedno jestli v cizině nebo ČR.To potom může být že v cizině bylo třeba majitelů 5 ale u nás jeden,tak to budu prezentovat jako první majitel??Pokud to funguje takto a stavíte se do roviny ostatních autobazarů tak se vám oběma hluboce omlouvám.Ale měl jsem vás oba za poctivé prodejce,to znamená že k tomu patří poctivé informace :evil: !

PeS
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od PeS » 13.03.2009 22:28

autotiptop píše:Aha, takže chytání se stébla. Už je mi to jasné. No samozřejmě, že to tak je, jak píšeš. První majitel je Santander a 1. majitel v ČR jsem já. Vždyť jsem tady v příspěvcích psal, že jsem si ho vybral z placu. Vadí to? Hledá někdo mouchy?
Snata Fe jsem prodal a Focusem jsem jezdil a dalším jezdit budu a potom dalším a dalším a dalším a dalším a nebo si koupím (až bude platit novela o DPH) nové auto.

Teď ho nabízím ale jezdím s ním dál. Zájemci jsou, ale ještě nemám náhradu. Jde Ti jen o nápis 1.majitel? Ano v ČR to je 1.majitel. Stav a další uvedené vlastnosti jsou pravdivé. Vadí to snad ještě někomu?

Michal
Druhý první majitel - není to neco jako obnovené panenstvi ? :-)

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 13.03.2009 22:38

to hujer stale jsi mi neodpovedel na moji otazku :

koupene v CR co si pod tím vylozís ?

a jeste jednu pridam jako premii

je hujer a kloten tatáž osoba ?
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

hujer
Nováček
Nováček

Příspěvek od hujer » 13.03.2009 22:46

foki píše:to hujer stale jsi mi neodpovedel na moji otazku :

koupene v CR co si pod tím vylozís ?
koupene v ČR-to pro mne znamená,že auto bylo koupené NOVÉ v ČR.

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“