Potřeboval bych poradit oblast dovolené na Slovensku. Prioritou je minimum lidí, něco na pěší turistiku. Ubytování stačí v kempu, ve vybavení by měla být hospůdka a sprcha. Před dvěma roky jsme byli u Rožňavy ve Slovenském krasu v kempu Krásna Horka a bylo to skvělé.
Kolegové ze Slovenska prosím poraď te.
FF Combi 1.6 16V 2004 Silver
C-max 1,6 benzin 2009 Blue
Škoda Yeti 1,4 TSI 2012
Sice nejsem ze Slovenska,ale předloni jsme byli v Malé Fatře
a můžu vřele doporučit.Skvělý tůry,nádherná příroda ne moc
lidí. Byli jsme ubytovaný v chatě,tak ti s kempem neporadím,
ale určitě tam ňákej bude
Letos jedem Slovensko zase,ještě nevim kam,možná Roháče,
ale záleží,jaký bude počasí
Tak mi jedeme v srpnu do Západních Tater, konkrétně do Račkovej doliny, pod stan jsem tam jezdil často. Kemp(ATC Račkova dolina) je v lese, má i restauraci a sprchy, ale ne srovna luxusní. Ted budem ubytovaný v hotelu, protože náš klučina má teprve 1rok
Já se ptal na tu Djerbu,protože jsem byl minulý rok taky a taky super ) Byl jsem v hotelu Illiade beach,který se počítá také spíš mezi ty lepší a jediné co je na prd je to,že patří Italům a tak i animátoři jsou italové což pro člověka který umí tak tři slova není zrovna v poho ) Ale program se dá najít i tak a jak psal kostik,řeč není bariéra
Byl jsem v srpnu a vycházelo to s AI na cca 20.000,- na osobu.
Jinak letošní dovolená mi začala včera a v úterý se jedu na 8dní rekreovat do lázní do Maďarska a po cestě zpět se ještě stavíme ve Vysokých Tatrách
Tak zitra vyjizdim na takovou pred-dovolenou-prodlouzeny vikend za bratrama na Slovensko. Presne po roce a doufam, ze se ten lonsky nebude opakovat, a ze tentokrate se do cesty nepriplete nejaky somar a nikdo to do me zezadu nenapali.
Pokud jde o Tatry tak neni spatny ubytovani v soukromi v Mengusovcich.
FORD Focus 1.6 16V, r.v.04/00, 5-dv. stříbrná MOONDUST, K&N, REMUS
Není někdo z členů ze Žirovnice, nebo blízkého okolí. Jedu tam od 7.července na týden, na psí výcvikový tábor, ale jen jako doprovod. Tak ať mám nějakou zábavu. A také bych potřeboval nějaké informace, kam na výlety.
Ford Focus 1.0 EB 92 kW Titanium r.v. 2015, 5dv. HB šedá Magnetic
V Žirovnici jsme byli v kempu Panistávka.Přímo ve městě
je pěkný zámek v okolí dobrý terén pro cyklistiku,ale jinak
asi nic víc . Nedaleko je J.Hradec a Telč,obě města stojí za to
navštívit.
Royal Palace – Kungliga Slottet: http://www.kungahuset.se/theroyalpalace ... 02742.html - vice jak 600 mistnosti, navstivili jsme jen par je to stale oficialni "byt" kralovske rodiny. Ve sklepeni je vystava kralovskych kocaru a "poklad" - korunovacni klenoty. Taktez nezapomenutelne misto.
stehnak: parada, sever by som si tiez chcel ist pozriet
alonso68: vratna dolina pri terchovej, tam je tusim kemp a priroda nema chybu, idealne na turistiku !!