Na 99,9% ANODamon píše:Díky to jsem chtěl slyšet.Plazma folie mi rozhodně vyhovuje lépe.stigi píše: Tady se mluvi o dvou variantach... trosku to zjednodusim
1. PLAZMA FOLIE - folie s potiskem budiku, kterou nalepis misto stavajici a pripojis na invertor napeti a sama o sobe sviti... nepotrebujes zarovky ktere tam mas ted, ani LED diody
2. OBYC.FOLIE - nahrazka za stavajici, predstav si na cirou samolepici folii natistene vse krome stupnice a cisel, to cele ze zadni strany podsvicene napr. LEDkama.
Muj nazor, netvrdim, ze je spravny, je, ze pokud budu chtit dosahnout s variantou "2" stejneho efektu jako s plazma folii "1", budu muset nalepit za kazde cislo jednu LED diodu.
Da se to asi resit i jinak - dat za budiky neonovou trubici, podlepit to ne LED diodama, ale nejakou elektroluminiscencni folii apod. Kdo to bude vsechno zkouset?
Frost ma variantu "2", co vim tak jediny problem byl u neho s prilepenim LEDek, resp. s tim, ze je lepil tavnym lepidlem a v lete pri vyssich teplotach mu to delalo problemy, tavilo se to. Jde to resit jinym lepidlem, treba silikonem s vyssi teplotni odolnosti.
Ještě: Takže při použití plazmy se vyndají současné žárovky,které osvicují budíky.
Změna podsviceni-návod na topení str 29
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- neodees
- Junior
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- neodees
- Junior
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- neodees
- Junior
to já jednou koupil whisky měla 6 let( jako že šestileté zrání), měl jsem ji doma (omylem) žavřenou asi 4 roky a když jsem ji pak pil s kamarádama tak jsem všem tvrdil že je to kvalitní desetiletá whiskypelen píše:Jak to nestihnes pres zimu, tak ti to v krabici zustane az do dalsi zimy.Damon píše:Tož foto dám akorát nevím za jak dlouho to bude.Nový světla mám doma už 2měsíce a ještě jsou v krabici.![]()

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To jsem si myslel take, ale whisky zraje vetsinou v dubovem sudu a po preliti do lahvi uz nezraje. Priste, kdyz budes davat whisky "k ledu" na delsi dobu, tak dej do flasky alespon vetsi dubovou trisku.neodees píše:to já jednou koupil whisky měla 6 let( jako že šestileté zrání), měl jsem ji doma (omylem) žavřenou asi 4 roky a když jsem ji pak pil s kamarádama tak jsem všem tvrdil že je to kvalitní desetiletá whiskypelen píše:Jak to nestihnes pres zimu, tak ti to v krabici zustane az do dalsi zimy.Damon píše:Tož foto dám akorát nevím za jak dlouho to bude.Nový světla mám doma už 2měsíce a ještě jsou v krabici.![]()
![]()
![]()

- David 1
- Junior
- David 1
- Junior