ty jo takovej prohřešek to musíš rychle napravitAlda píše:Tak, tak. No a já budu mít ještě jeden prohřešeknemám zatím ještě klubové podložky
![]()
za což se teda hodně stydím, ale jaksi furt nebyl čas odhodlat se a napsat Fofince..

ty jo takovej prohřešek to musíš rychle napravitAlda píše:Tak, tak. No a já budu mít ještě jeden prohřešeknemám zatím ještě klubové podložky
![]()
za což se teda hodně stydím, ale jaksi furt nebyl čas odhodlat se a napsat Fofince..
super přijed čim vic tim lipThom píše:teda vy mi dáváte...už sem si říkal, že nedojedu, ale jak vás tak vidím, jak se porád domlouváte, tak se asi nejspíš stavím. ale teda přijedu o něco pouzději, protože teprve kolem 5 mi končí škola a odjedu dřív, protože od 8 mám jazykovku...ale na 2 hoďky bych se stavit mohltakže se mnou asi počítejte
přesně tak všichni to budou mit špinavý v takovým počasíVyziblaLudek píše:Foták radši nee já mám škaredý plechače a špinavý auto..ale to budou mít nejspíš všichni....
dneska jsi kolem mě projížděl když jsi jel do hypernovy ja stal na vyjezdu na červenou ale až třetí tak sis mě asi nevšimlpepson píše:A v kterem podniku se bude sedet? Jelikoz prijedu pozdeji, tak na parkovisti uz urcite nebudete![]()
PEPSON
tak změna plánu...dneska sem nacouval do betonovýho patníku, prorazil sem si zadní kolo a hnul s nápravou, takže zítra nedojedu.Davefocus píše:super přijed čim vic tim lipThom píše:teda vy mi dáváte...už sem si říkal, že nedojedu, ale jak vás tak vidím, jak se porád domlouváte, tak se asi nejspíš stavím. ale teda přijedu o něco pouzději, protože teprve kolem 5 mi končí škola a odjedu dřív, protože od 8 mám jazykovku...ale na 2 hoďky bych se stavit mohltakže se mnou asi počítejte
tak to je fakt smula,co se da dělat tak snad někdy příštěThom píše:tak změna plánu...dneska sem nacouval do betonovýho patníku, prorazil sem si zadní kolo a hnul s nápravou, takže zítra nedojedu.Davefocus píše:super přijed čim vic tim lipThom píše:teda vy mi dáváte...už sem si říkal, že nedojedu, ale jak vás tak vidím, jak se porád domlouváte, tak se asi nejspíš stavím. ale teda přijedu o něco pouzději, protože teprve kolem 5 mi končí škola a odjedu dřív, protože od 8 mám jazykovku...ale na 2 hoďky bych se stavit mohltakže se mnou asi počítejte
sorry hoši
tak nejdřív jsem myslel že by jsme se sešli přimo před Mekáčem ale je pravda že před motorestem je větší parkoviště a býva tam min lidí takže by to pro nas bylo lepší tam,takže na parkovišti před motorestem v 17:00C-Max píše:Tak jak teda parkovišti před mekáčem nebo u Motorestu Rohlenka z druhé strany abych nebyl na tom druhým.![]()
Tzn. přijedu taky pokud mě do toho na poslední chvíli nic nevleze.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host