Tak uvidíme - meniť sa mi ho však každopádne nechce - teda platiť tá pálka - tak ak ho už niekto čistil nejako inak - zaliať na 12-24hodín ARVOU a vyčistil horúcou WAPkou, ... - tak prosím dajte vedieť.
Dík.r.

No mozes zacat hladat. A asi tazko najdes.BobTDCi píše:Najradšej by som u niekoho čo má originál soft Ford-u
Hmm to ma desíš ešte viac - ten mechanik vravel že liter aditíva stojí "liter"/v Sk/...filipm píše:Diagnostika chyba P1922, prázdná nádrž s aditivy nebo nízká hladina stálo to ve Fordu 3 950,-.
Cena aditiva 1 l 1350,-
v CR vim o jednomjamaka píše:No mozes zacat hladat. A asi tazko najdes.BobTDCi píše:Najradšej by som u niekoho čo má originál soft Ford-u
no u nas je nas urcite viac, ved tu pri mne sme dvaja, ja a znamy co robi opravuje elektriku-elektroniku do aut, ale ten je vynimka, lebo ten ma notebooky a softy pre kazdu znacku pomaly dvafoki píše:
v CR vim o jednom
Nemáš nikoho ďalej?foki píše:v CR vim o jednomjamaka píše:No mozes zacat hladat. A asi tazko najdes.BobTDCi píše:Najradšej by som u niekoho čo má originál soft Ford-u
Ale ja som myslel s originálnym diagnostickým softom FORD - ide totiž o DFP - urobiť regeneráciu časticového filtra cez soft, nadávkovať aditívum EOLYS a nastaviť to v softe nanovo.jamaka píše:no u nas je nas urcite viac, ved tu pri mne sme dvaja, ja a znamy co robi opravuje elektriku-elektroniku do aut, ale ten je vynimka, lebo ten ma notebooky a softy pre kazdu znacku pomaly dvafoki píše:
v CR vim o jednom
WDS a IDS nie sú moje "parkety" - takže som nevedel, ako sa Fordov soft volá.jamaka píše:A co myslis ze asi tak WDS (mam ja) a IDS (ma uz on) je?
A to ze ma niekto notas neznamena ze nema aj originalne softy, ten znamy ma orignaly diagnostiky na vsetky znacky a co nejde na notasoch, tak na to ma original diagnostiky.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů