pak by tam značka dej přednost v jízdě byla zbytečná, nebo pod ní musí být dodatková tabulka - neplatí pro odbočení doprava a to nám cajda nenakreslil a z fotky to je nečitelnéRadek 1.8 16V píše:Já to ještě otevřuSkubi píše:... jednoznačně červené při najetí musí dát přednost v jízdě -.... Podle mě červené při najetí nikoho neohrožuje a ani nemá komu dávat přednost, protože pořád jede ve svém pruhu a z leva, kde je "zebra" nemůže nikdo přijet. Podle mě tam bude ještě kus plná čára než se dá odbočit......

ta zebra je tam podle mě právě z hlediska plynulosti provozu, aby se to nesukovalo hned u vjezdu na kruháč samozřejmě z ohledem na hustotu provozu. a pokud tam bude plná, tak je tam značka právě z toho důvodu, aby jsi i při odbočování dal přednost tomu co jede po kruháči a necpal se mu tam, když bude třeba o délku auta před tebou a bude odbočovat v pravo, protože jede po kruháči.

možná, kdyby dali pryč ty značky kruhový objezd pod dej přednost v jízdě a bylo by to jako mimoúrovňová křižovatka, tak by se to zjednodušilo a zpřehlednilo, i když mě to připadá jasné