nechapu , proc budes cekat , zavolal bych je hned , sepisou , zakresli a pokud ho uznaji vynikem tak na hlasit na pojistovnu a on pokud to nenahlasi tak ho bude pojistovna honit .mirec1000 píše:snad si to zajtra neda opravit...
Policajtov som nevolal, lebo som mal podobny priklad,zavolal som nehodovku, mal som svedkov, SPZ a ked ho vylustrovali tka z druheho okresu prislo, ze bol predvolany, pouceny ze ma ist na poistovnu a nic. Skoncilo to skor ako zacalo![]()
Rano volam kamosa plicajta co s tym.
Ma maximalne nasr.., este pred nim som nasiel kusok laku v tom cupliku...
ne vzdy pravidlem, mel jsem to same, zrcatko pryc, muj bily lak na vedle stojicim aute v presne vysce zrcatka, policajti vysetrili, rikali, ze to bude ok a nakonec po pul roce ze pry tam nebyl dukaz, ze ten lak je fyzicky muj.foki píše:presne tak byl jsem toho svedkem , naboural nekdo v ulici P406 a ten majitel vedel kdo stal pred nim , za chvili prijely benga , nafotili , a asi za hodinu prijel ten pan (ze ho sehnali v praci ) zacali pristavovat auta merit vysky , kontrolovat oder barvy a nakonec ho uznaly vinným , vymenily si pojistky a bylo to .
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti