No commentCompressor píše:Přesně jak píše Tomig. Pár dní jsem to nejezdil, jsem lama, a bál jsem se, že mi zase Tomig natrhne prdel a ono naštěstí nic.

No commentCompressor píše:Přesně jak píše Tomig. Pár dní jsem to nejezdil, jsem lama, a bál jsem se, že mi zase Tomig natrhne prdel a ono naštěstí nic.
Njn, tys to nikomu nedarovalPeWe píše:Co říct ke včerejšku. No je to takové jiné, trošku víc plech na plech, ale moc tomu neholduju . Ale pro pobavení sranda,kdy jsem z recese jel závod s FBM a porazil synátora Mobydicka. Pokud jste se někteří zlobili po mém většinou schválném bodyčku tak se omlouvám .
![]()
![]()
toto by som dal aj ja !tomig píše:GTR2, GT Legends
Supr, ale s tebou jsem pocital, bavili jsme se uz o tom na ICQmisoo píše:toto by som dal aj ja !tomig píše:GTR2, GT Legends![]()
pro mě to dělat nemusíš, já se o to nehlásil, klidně budu s váma jezdit formulky a zdržovat vás když mě budete předjížděttomig píše:Obavam se ale Moby, ze tam budes sam
Pro me to neni problem, 2 kliky navic prezijuMobyDick píše:pro mě to dělat nemusíš, já se o to nehlásil, klidně budu s váma jezdit formulky a zdržovat vás když mě budete předjížděttomig píše:Obavam se ale Moby, ze tam budes samna netu si můžu zajezdit rallycros taky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti