rally
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Robertilos
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Robertilos
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: rally
dík
jinak na druhé a třetí fotce je vidět posádky bez přileb - to projížděli tu zrušenou RZ

jinak na druhé a třetí fotce je vidět posádky bez přileb - to projížděli tu zrušenou RZ
Ford Focus Combi 2.0i Titanium r.v. 2008, 107kW, Black Panther
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
- HORST
- Test driver
Takze az ted jsem se dostal k PC, jelikoz vcera probehla prvni letosni grilovacka na zahrade, no a nestacim se divitRobertilos píše:nejsem si úplně jistý, ale není to jeden z členů FF clubu?

Kdyz jsem stal na te "zrusene" RZ, tak jsem si vsiml, ze nejaky "tipek" s fotakem profika na me neustale miri ten svuj "kanon". Pomalu uz jsem zacal premyslet, jestli je to vubec fanousek rally, ci je trosku jiny!!!

Ale jak se ukazalo, byl to fanda rally!!!

Jasne, ze jsem to ja, skoda, ze bylo tak hnusne a nemohl jsem si vzit bundu s nasivkou, to by pak byla identifikace podstatne lehci!!
Jinak Robertilos, dik za foto. Taky jsi se mohl osmelit a hodit kontakt!!!
Takze priste.
- Robertilos
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
HORST píše: Pomalu uz jsem zacal premyslet, jestli je to vubec fanousek rally, ci je trosku jiny!!!![]()
![]()
![]()
Ale jak se ukazalo, byl to fanda rally!!!
![]()

Byl jsi mi prostě nějak povědomý a nemohl jsem tě pořádně nikam zařadit. Pak mi svitlo a chtěl jsem tě oslovit, ale už nebyl čas - zrušili RZ, tak jsme běželi k autu ať neuvíznem v odjíždějící koloně - přesunuli jsme se na RZ do Oder. Na druhém průjezdu v NJ už jsem tě pak neviděl. Tak snad jindy

- HORST
- Test driver
Neboj, to ze jsi me pripadal jiny, je jen nadsazka!!!
Na druhem prujezdu uz jsem opravdu nebyl, jelikoz jak jsem se zminil, byl jsem po nocni a asi bych to jiz nedal!!!
Unava je unava!
Proto jsem si zasel do Slunka vzit "par prasku ne spani"
a odkracel k domovu do betle!
Navic to pocasi take nebylo zrovna nejlepsi. Na to, co hlasili, to jim ta predpoved moc nevysla!
Takze zase za rok, ted uz budu vedet, ze pokud na me nekdo "cuci" pres delo, tak ze je to Robertilos!!!!

Na druhem prujezdu uz jsem opravdu nebyl, jelikoz jak jsem se zminil, byl jsem po nocni a asi bych to jiz nedal!!!

Unava je unava!

Proto jsem si zasel do Slunka vzit "par prasku ne spani"

Navic to pocasi take nebylo zrovna nejlepsi. Na to, co hlasili, to jim ta predpoved moc nevysla!

Takze zase za rok, ted uz budu vedet, ze pokud na me nekdo "cuci" pres delo, tak ze je to Robertilos!!!!

- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To musíte vidět a hlavně slyšet, jsem se zasmál
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eR6xt3CAJt8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eR6xt3CAJt8[/youtube]
Naposledy upravil(a) MobyDick dne 02.04.2008 15:28, celkem upraveno 1 x.
- Ponik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
MobyDick: To jsem viděl a smál jsem se hodně
Robertilos: Fotky super! Nebudeš posílat nějaké sem http://www.ewrc.cz/ewrc/fotosoutez_gallery.php?id=42?

Robertilos: Fotky super! Nebudeš posílat nějaké sem http://www.ewrc.cz/ewrc/fotosoutez_gallery.php?id=42?
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Dnes se o téhle nehodě píše na eWRC: http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=8097Stehnak píše:Z toho auta moc nezbylo... hruza
![]()
Si stejne myslim ze 500+ koniku na takovehle zavody proste nejde... Ten autokros / rallycros jo, tam nejsou 30 cm od trate stromy.
Uz si nepamatuju v jake rally to bylo, ale slo o Mitsubishi a strom... motor totalne "vystoupil" z auta, uz ani nevim jak dopadli manici uvnitr... Jo, stane se i u tech 300k aut, ale vetsinou to skonci dobre (az na vijimky, ja vim).
- Robertilos
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ponik:díky za pochavlu, jsem rád, že se fotky líbí. O fotosoutěži neuvažuju, nemám takové ambice a stejně bych nesplnil jejich požadavky
P.S. taková malá perlička: při závěrečném ceremoniálu na Valašce Kresta klel stojíc na autě s flaškou v ruce "co je to za šampus"!!??! Organizátoři asi ve snaze ušetřit co nejvíc nakoupili to nejlevnější co mohli - Dorato, nebo jak se ten patok jmenuje. Lahve neměly ani špunty, jen takové plastové vršky. No a když to chtěl Kresta v euforii odpálit a stříkat, tak to jen tak uronilo pár kapek - prostě trapas

P.S. taková malá perlička: při závěrečném ceremoniálu na Valašce Kresta klel stojíc na autě s flaškou v ruce "co je to za šampus"!!??! Organizátoři asi ve snaze ušetřit co nejvíc nakoupili to nejlevnější co mohli - Dorato, nebo jak se ten patok jmenuje. Lahve neměly ani špunty, jen takové plastové vršky. No a když to chtěl Kresta v euforii odpálit a stříkat, tak to jen tak uronilo pár kapek - prostě trapas

- HORST
- Test driver
Tak to je opravdu ostuda, to uz mu radeji meli dat Valsskou slivovici!!!
Jinak to neni poprve, co jsem si vsiml, ze poradatele opravdu setri, kde se da, coz na jedne strane chapu, ale na druhe je to trapas.
Nekde jsem totiz dokonce videl v "bedne", ze asi pri autokrosu jim dali to male asi 3-decove sampano a strikejte si jak chcete!

Jinak to neni poprve, co jsem si vsiml, ze poradatele opravdu setri, kde se da, coz na jedne strane chapu, ale na druhe je to trapas.

Nekde jsem totiz dokonce videl v "bedne", ze asi pri autokrosu jim dali to male asi 3-decove sampano a strikejte si jak chcete!