Svetová finančná kríza
- killerhammer
- Test driver
Re: Svetová finančná kríza
GM a Chrysler uz definitivne stoja pred riadenym krachom 

- canndale
- Zkušený
mno tak som uz aj ja na pol uvazku
je mi s toho na sablu, clovek maka ako magor a vysledkom veskery zadny, este mozem byt rad ze som nedostal vypoved 

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
- killerhammer
- Test driver
uz aj v IT v BA sa prepusta, co som pocul posledne spravy, tak ness prepustil asi 7 ludi teraz riesia kosice, v cleverlance kazdy kto nebol alokovany na projekte dostal vypoved
vcedulak uz pisal o HP
je to len otazka casu a IT pojde doprdele v druhej vlne
vcedulak uz pisal o HP

-
- Test driver
tak včera dostal vypoved u nas borec, ktorý ma dostal do firmy..takže aby sa človek stale bal posledneho v mesiaci 

- richisan
- Zkušený
pekne a vystizne, niekto dokaze v skratke zhrnut historiu posledneho storocia aj pozadie svetovej krizyJozef píše:Tu je zdôvodnenie, prečo je kríza ....
To za šicko možu tote posr...e osmičky, každych dvacec roky, jak je na koncu roka osmička, ta še šicko dos..e.
V osemnástym perša vojna, v tricatymosmym druhá vojna, v štyricatym osmym komunisci dodžubali kapitalistoch, v šesdzešatym osmym plane komunisci dodžubali dobrych komunistoch, v ošemdzešatym osmym začali kapitalisci dodžubovac zlych komunistoch a v dvatyšicosmym še dodžubali kapitalisci navzajom ...

- canndale
- Zkušený
Ja co robim v IT tzn. projekty, navrhy a neskor aj realizacie su priamo spojene so stavebnym priestorom, takze najprv siel ten do prde*e a teraz aj firma v ktorej robim.. len nejak nemam dojem ze by som mal menej pracekillerhammer píše:uz aj v IT v BA sa prepusta, co som pocul posledne spravy, tak ness prepustil asi 7 ludi teraz riesia kosice, v cleverlance kazdy kto nebol alokovany na projekte dostal vypoved
vcedulak uz pisal o HP

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Small CX3
-
- Nováček
Já nevím co to je, já tomů říkám přiležitost!!!!!
Dělám ve finanancích a všechny skoro peníze investuji, teď je vše dolé, ale také samozřejmě chápu vís co přišli o práci, to je mi líto, je to ta druhá stranka tehlé recese
Dělám ve finanancích a všechny skoro peníze investuji, teď je vše dolé, ale také samozřejmě chápu vís co přišli o práci, to je mi líto, je to ta druhá stranka tehlé recese
Ford Mondeo 2.0TDCi 2005 super auto
Peugeot 406 2.1 TDi 1999 krasavec ve verzi TaxiTaxi
Ford C - Max 1.8i 2005 prodavám je to totalka
(((
Peugeot 406 2.1 TDi 1999 krasavec ve verzi TaxiTaxi
Ford C - Max 1.8i 2005 prodavám je to totalka

-
- Test driver
tak vyzerá, že slovensko pravdepodobne vyriešilo krízu. Som hrdý na krajinu kde som sa narodil
http://www.sme.sk/c/4373667/na-zahori-h ... -ropu.html

http://www.sme.sk/c/4373667/na-zahori-h ... -ropu.html
- Anndy
- Test driver
Len ci to nie je 1. april 

- HORST
- Test driver
Jenomze je tam psano, ze cast uzemi je uz v CR, takze nejen Slovensko, ale i Cesi jsou mozna uz "za vodou"!
Mozna diky tomu dojde opet ke spojeni
Mozna diky tomu dojde opet ke spojeni

- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
urcite je..Anndy píše:Len ci to nie je 1. april
Podľa Vojteka minulé leto zaznamenali tri prípady samovznietenia suchohríbov počas sušenia s následnými rozsiahlymi požiarmi. "Mohli nasiaknuť."
-
- Test driver
mehturt: ale ved to je jasne, že vysušená huba ak by eventualne nasiakla tak sa može samovznietit

- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jaaj.. sakra, musim si dat zo dva piva nech mi huba nevyschne..
- killerhammer
- Test driver
ale tusim som niekde davno cital, ze v oblasti okolo kutov sa naozaj ropa nachadza.
ale to lozisko je tak male, ze naklady na jej ziskanie su vacsie ako samotny vynos z jej predaja
inac ze takychto malickych lozisk je na svete mnozstvo, len teraz ten ropny priemysel samozrejme fungoval tak, ze sa hladali najvacsie loziska, technologia na tazbu sa nerozvijala (efektivita tazenia).
teraz velke loziska uz dochadzaju a tie mensie s existujucimi nakladmi nedokazu efektivne tazit.
takze ropny priemysel je odkazany na zanik ak samozrejme sa nezacne nejako efektivnejsie ta ropa cerpat z mensich lozisk
ale to lozisko je tak male, ze naklady na jej ziskanie su vacsie ako samotny vynos z jej predaja

inac ze takychto malickych lozisk je na svete mnozstvo, len teraz ten ropny priemysel samozrejme fungoval tak, ze sa hladali najvacsie loziska, technologia na tazbu sa nerozvijala (efektivita tazenia).
teraz velke loziska uz dochadzaju a tie mensie s existujucimi nakladmi nedokazu efektivne tazit.
takze ropny priemysel je odkazany na zanik ak samozrejme sa nezacne nejako efektivnejsie ta ropa cerpat z mensich lozisk

-
- Test driver
ak sa vyriešia bezpečnostne problemy, maju vyhrane..problem je ten že zase to Fico použije len pre seba a bude ešte aj v 90 pripomínat,že sa to stalo za jeho vlády a on to podporoval