nová rubrika SLUŽBY
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Damon
- Test driver
Přesně tak - to je i můj názor.foki píše:
to NEEO: toto jsem presne cekal 2500x 400 ale vem to i z druhe stranky - podivej se na seznam uzivatelu a min 1000 lidi ma nulovou aktivitu ,( proto se to zacne promazavat ). a jak pise chmelko , aktivnich je cca 200-300 lidi . dalsi vec je to ze kdyz se to da dobrovolne tak nekdo da 100k nekdo da 500 a bude mit stejne vyhody a slevy , coz si mysim ze je nespravedlive . a posledni vec , 2lete clenstvi je trochu zvyhodnene aby to bylo pro nekho zajimave , samozrejme se da platit i po roce .
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
-
- Test driver
tak pre predstavu par štatistických udajov o naschmelko píše:všetko rozhoduje majitel stránok, co je foki, takže musíš na neho. Ale jedna vec je jasna, take forum s takou návštevnostou stojí nejake peniaze..takže toto je nevyhnutne a tiež treba počítat, že nas je tu realne max.tak 300ludi a myslím, že nie každý prispeje..zbytok su už bohužial mrtvé duše..
dohromady nas je k 15.11.07 2591
0 príspevkov, len sa zaregistrovali ma 906! ludi
1 príspevok napísalo 278
2 príspevky napísalo 188
3 príspevky napísalo 128
4 príspevky napísalo 89
5 príspevkov má 73
(pod 10 príspevkov ma) 740
(do 20 príspevkov ma) 521
(do 50 príspevkov ma) 325
(do 500príspevkov ma) čo počítam, že su aktívni členovia, tzv.hardcores, ak samozrejme nepočítam novačikov,ktorí sa nimi možu stat je
62 členov, ktorí myslím zaplatia tzv.VIP členstvo...
chcel som len poukazat, aby sa jednoducho nevynasobilo 2591*400
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Jenda25
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- NEEO
- Test driver
to foki:
ahojky já jsem to tu už asi psal:samozřejmě že tě nenapadám -ani by mě to nenapadlo.
Jen že třeba jsem dal příspěvěk a ten bude od příště v placené zoně a já třeba nebudu mít zaplaceno a budu k tomu svému přízpěvku chtít něco dodat tak nebudu moci???Jinak bravo a jen tak dál. 
Jinak souhlasím s Jendou-pokud bude částka nižší- určitě se přidá na placení více lidí-a ne jen těch 62 VIP členů.

Jinak souhlasím s Jendou-pokud bude částka nižší- určitě se přidá na placení více lidí-a ne jen těch 62 VIP členů.

- Jari
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť to tak vychází 400/2roky=0.54kč denně.Co si dnes koupíš za 55hal.Jenda25 píše:No já bych souhlasil s tím že neaktivní členy mazat po půl roce, s tím že jim ale příjde upozornění na mail. Jinak k příspěvku na administraci stránek bych se taky nebránil, viděl bych to tak na 200 Kč za rok. Ale to je jenom můj názor, tak mě nekamenujte že je to málo.

- zaza
- Junior
Tohle fórum je jedna z mála radostí, které poslední dobou mám a trávím zde poměrně dost času. Hodně jsem se tu dozvěděl a dobře se pobavil.
Hodnotit uživatele pouze podle počtu příspěvků mi ale připadá trochu krátkozraké.
Nejsem technický antitalent, ale do aut moc nevidím a nemám bohužel žádné místo, kde bych mohl provádět sborku a rozborku mého fofíka. Co se týče oprav a údržby nejsem tedy „plnohodnotným“ členem.
Je mnoho témat, na která bych mohl reagovat, názorů se kterými souhlasím či nesouhlasím. Pokud se domnívám, že mám co podstatného říci, tak to udělám. Připadá mi však zbytečné přidávat příspěvky typu „bravo, fuj, hurá“ apod., které vůbec nic neřeší a tak vlákna prodlužovat a dělat je nepřehlednými.
Sbírat bodíky za počet příspěvků a podle toho být hodnocen jako „aktivní“ mi je tak trochu proti srsti. Nějak mi to připomíná dobu nedávno minulou.
Jinak ale souhlas, provoz fóra něco stojí a není fér, aby to táhl jeden člověk nebo pár „vyvolených“ a ostatní se jen vezli.
Hodnotit uživatele pouze podle počtu příspěvků mi ale připadá trochu krátkozraké.
Nejsem technický antitalent, ale do aut moc nevidím a nemám bohužel žádné místo, kde bych mohl provádět sborku a rozborku mého fofíka. Co se týče oprav a údržby nejsem tedy „plnohodnotným“ členem.
Je mnoho témat, na která bych mohl reagovat, názorů se kterými souhlasím či nesouhlasím. Pokud se domnívám, že mám co podstatného říci, tak to udělám. Připadá mi však zbytečné přidávat příspěvky typu „bravo, fuj, hurá“ apod., které vůbec nic neřeší a tak vlákna prodlužovat a dělat je nepřehlednými.
Sbírat bodíky za počet příspěvků a podle toho být hodnocen jako „aktivní“ mi je tak trochu proti srsti. Nějak mi to připomíná dobu nedávno minulou.
Jinak ale souhlas, provoz fóra něco stojí a není fér, aby to táhl jeden člověk nebo pár „vyvolených“ a ostatní se jen vezli.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zaza: Myslim, ze chmelkuv prispevek byl pouze ilustracni, kolik by mohlo byt plateb (nebo spis kolik urcite nebude). Jinak neni mozne rict, kdo je aktivni v pravem slova smyslu, pokud tedy vylozene nespocitas technicke odpovedi daneho cloveka.
A doufam, ze si nemyslis, ze na tvuj prispevek reaguju ted jenom proto, abych mel dalsi prispevek
A doufam, ze si nemyslis, ze na tvuj prispevek reaguju ted jenom proto, abych mel dalsi prispevek

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to přejmenoval na těch 62 členů jsou hiperaktivní co na 90% zaplatí a ty co mají od 200 do 500 aktivní co zaplatí na 10% nicméně výsledek stejnej.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- PetrS
- Junior
Taktéž souhlasím se zazou. nedá se tedy případně posuzovat i podle četnosti přihlášení, jak je na různých chatech doba strávená na fóru, to by mohlo být výstižnější než počet příspěvků typu to už se tu řešilo hledej. 

je: Focus II FL 1,8 16v Ghia 7/08
byl : Focus 1,6 16v 74kW, 1/02 s drobnými úpravami
byl : Focus 1,6 16v 74kW, 1/02 s drobnými úpravami