Startování v pohodě, ale když zastavim, tak začnou habrovat a často motor i "chcípne"

Je divný, že za tepla to nedělalo.Jedu na diagnostiku, tak jsem zvědav, co to bude...

Ano, tip na volnobezny ventil tu byl nekolikrat... taky by to mohla byt skrtici klapka, resp. snimac polohy skrtici klapky, mozna MAF atd. Trosku me zarazi to, ze me to poprve udelalo asi pred pul rokem a pak byl klid. Ted se to opakuje, ale jen jednou ze den!!! Muzu najet kolik chci, startovat kolikrat chci, vzdy je to jen jednou a pak cely den klid. Mozna trochu divny na spatny volnobezny ventil... kazdopadne to nechavam na diagnostiku.chmelko píše:žeby v oboch prípadoch volnobežný ventil?
Blbě jsem to napsal, taky mi to dělá, když je ohřátý, ale jen když je venku zima.stigi píše:me to zase az tak na teplote nezalezi... spis bych rekl, ze pokud je motor studeny tak je to naprosto bez problemu, drzi vyssi otacky. U me to bylo vzdy, kdyz byl motor zahraty.PHECZ píše:Tak mi to udělalo asi po měsíci, ale hlavně jen když mu je zima
Jasne, taky to tak beru. Diky padajicim otackam se prislo na spatny ventil jeste pred tim nez se podpalil. Uvidim v jakem stavu budou ostatni, ale vypada to jen ta ten jeden.pelen píše:to stigi:
Ta tva spatna zprava, je vlastne dobra zprava, protoze urcuje presne chybu. Nejhorsi je vedet, ze neco je spatne a soucasne nevedet, co to je. Nedovirajici ventil se ti muze dost rychle podpalit.
Z jedné mé faktury z Fordu, nejzajimavějsí položkystigi píše: Takze novy ventil, sedlo, tesneni pod hlavu + prace + kdo vi co jeste... kolik ta prdel muze stat???
To je hnusswm píše:Z jedné mé faktury z Fordu, nejzajimavějsí položkystigi píše: Takze novy ventil, sedlo, tesneni pod hlavu + prace + kdo vi co jeste... kolik ta prdel muze stat???![]()
:
10 ks šroub - hlava ... 1220,-
1ks těsnící vložka - hlava válce ... 990,-
2 ks pouzdro ... 598,-
D&M hlavy válců ... 6,3 hod
Ceny bez dph. Pak je tu ještě moře nejakých dalších šroubů, těsnících vložek mnou blíže neidentifikovatelných.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti