Ta Andrea Zimanyiova je docela sikovna.polkiboj píše:ale samozrejme potom to necham umyt aj šamponom. Ozaj našiel som niečo VEĽMI ALE VEĽMI ZAUJÍMAVÉ čo sa tíka nážho problému. A radí nám skúsený odborník. http://www.automagazin.sk/am0507/pa_02.php

Ta Andrea Zimanyiova je docela sikovna.polkiboj píše:ale samozrejme potom to necham umyt aj šamponom. Ozaj našiel som niečo VEĽMI ALE VEĽMI ZAUJÍMAVÉ čo sa tíka nážho problému. A radí nám skúsený odborník. http://www.automagazin.sk/am0507/pa_02.php
Já si zítra pročtu ještě jednůc ten návod, ale opravdu tuším, že tam psali "pouze pro staré zvětralé laky" no, snad se bavíme o stejné želvěkay píše:v tom clanku co na nej daval odkaz polkiboy taky rikal ten tipek, ze ozivovac na cele auto jako ze jo.Dany píše:Ahmede já to zkoušel u nissanu a vím co mi to udělalo. Já bych ten oživovač doporučil jen na staré zvětralé laky. př.felicie rv.95 nebo favorit apod. dát to na focuse rv. 2001, který se normálně leskne není to pravé ořechové.Ahmed píše:Ozivovac laku od zelvy muzes pouzit na cele auto, odstranuje to zoxidovany a poskozeny lak, atd., dobremu laku to nijak neublizi, akorat to po naneseni musis do 10 nebo 14 dnu navoskovat. Cerveny ozivovac ale neni na metalizy, sice na nem pisou na vsechny laky a mam ho taky, ale vim, ze je flaska primo na metly. A jak dlouho ti vydrzi vosky na aute jsem psal o par prispevku vyse.ja to prvne zkusim asi bez nej.
jinak psal jsem o svem problemu dodavateli zelvy k nam, tak uvidime co napise.
Tak jsem dnes leštil.A takhle to vypadalo.Fofóšek je jak zrcadlopolkiboj píše:OK uz sa teším. Vieš čo banujem, že som to nespravyl ja, ale skúste to spravyť pre zmenu vy obaja. Proste naneste ten prostriedok len na polku kapoty a vylestite. Potom to odfoste a dajte sem na forum. Chcem vydieť ten rozdiel. Vieš aspoň aj tí druhý uvidia aký je to zázrak
dobra prace.Partizan píše:Tak jsem dnes leštil.A takhle to vypadalo.Fofóšek je jak zrcadlopolkiboj píše:OK uz sa teším. Vieš čo banujem, že som to nespravyl ja, ale skúste to spravyť pre zmenu vy obaja. Proste naneste ten prostriedok len na polku kapoty a vylestite. Potom to odfoste a dajte sem na forum. Chcem vydieť ten rozdiel. Vieš aspoň aj tí druhý uvidia aký je to zázrak
turtle Wax - Autovosk na metalické laky
Brácha mi půjčil jakýsi přípravek na odstraňování hmyzu od Velvany,myslím,že se to dá běžně koupit a jde to dobře.Nechal jsem to asi pět minut působit a pak to setřel houbou a bylo to čistéRopakKota píše:Omlouvám se za off topic...Jak sundáváš mouchy z haubny???Máš to pěkně napucovaný
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti