Elektrická okna
- mosad
- Junior
- gappa
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- mosad
- Junior
- gappa
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
to fakt???
Uz zacinam pochybovat ci mi to vobec chodilo s klucom....
Ja to potrebujem koli alarmu. Alarm ma moznost pri zamykani nastavit dlhsi zamykaci impulz a tym by sa mi zavreli aj okna, samozrejme ak by to fungovalo.
Moze este niekto iny vyskusat (kto ma v elektrike vsetky okna) ci mu to funguje s klucom v zamku? Uz teraz si fakt zacinam mysliet ze mi to tak nechodilo.... a ze to tak nefunguje.... Skuste cakam...
To: mosad - zatial dik

Ja to potrebujem koli alarmu. Alarm ma moznost pri zamykani nastavit dlhsi zamykaci impulz a tym by sa mi zavreli aj okna, samozrejme ak by to fungovalo.
Moze este niekto iny vyskusat (kto ma v elektrike vsetky okna) ci mu to funguje s klucom v zamku? Uz teraz si fakt zacinam mysliet ze mi to tak nechodilo.... a ze to tak nefunguje.... Skuste cakam...
To: mosad - zatial dik
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Jari
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- mosad
- Junior
- Jari
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- mosad
- Junior
Musíš tlačítko pro zamknutí zmáčknout a držet 2 až 3 vteřiny. Auto se nejdřív zamkne a až tak vteřinu potom se rozjedou okna a zavřou se. Jakmile začnou zajíždět můžeš tlačítko zamkání pustit. Jinak v manuálu o možnosti zavřít automaticky okna při zamykání klíčem nic nepíšou. Jen o dálce. A centrál musí jít celý i při odemykání klíčem. Já klíčem celé auto zamknu i odemknu.
Problikávání blinkrů při zamykání DO. Manuál uvádí, že kdo má jednoduché zamykání jako já - tak blinkry probliknou po prvním zmáčknutí tlačítka zamykání a auto se zavře, Kdo má dvojité zamykání tak musí do tří vteřin zmáčknout zamykání ještě jednou a pak teprve probliknou blinkry.
Problikávání blinkrů při zamykání DO. Manuál uvádí, že kdo má jednoduché zamykání jako já - tak blinkry probliknou po prvním zmáčknutí tlačítka zamykání a auto se zavře, Kdo má dvojité zamykání tak musí do tří vteřin zmáčknout zamykání ještě jednou a pak teprve probliknou blinkry.
- Jari
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- gappa
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- mosad
- Junior