Chobby píše:Tak sem dopadl stejně - netopí, teda u řidiče spolujezdec si klidně hřeje pr...záda , takže budu taky "montovat".
chobby tak máme dvě možnosti:
1. opravíme si to
2. staneme se spolujezdci
Chtěl jsem se do toho pustit o víkendu (1.11), ale naši rekonstruují koupelnu a tak jsem byl pomocná síla. Určitě to blejskni pokud to budeš dělat, já udělám to samý jen nevím kdy - na parkovišti před barákem se mi moc nechce.
Byl: FFI 11/2002 Galerie Byl: FFII 12/2008 LPG Galerie - prodán s 340tis. km na tachu
Je FFIII 9/2017 Galeriea opět jedeme na LPG
Jelikož se blíží zima tak se dám do toho co nejdřív - ono je to po ránu dost dobrá záležitost. Uvidím jak dopadnu, každopádně své pachtění zdokumentuju
Ford Focus Combi Ghia 1.8 l TDCi, 74kW/100PS, stříbrná metalíza, r.v. 06/2004
Tak se k vám přidávám,už při koupi auta nehřála dečka u řidiče ,ale u spolujezdce ano
kontrolka v poho svítí,ale víte co je zajímavé ,stalo se mi párkrát že mi dečka u řidiče decentně hřála ,ale to se mi stalo tak jen 2krát a od té doby nic,nemá tu někdo návod jak na to,a nebo neni někdo z prahy ,či slapy,davle,měchenice a pod...?dík pěkně mě to jebe,doufám že je problém jen v přívodních drátkách a ne v dečce nová vyjde na 2000kč
Golfík III 1.9tdi 66kw Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ PRODÁNO +Ford Fiesta (1.4) 2004