Oprava koroze
- Hurvajs
- Pokročilý
Přidám taky svoji zkušenost. Na jedněch dveřích se mi odloupla housenka a je to pod tím chycený. Mám FF bez servisky a dovezenýho ze SRN. Volal jsem do karosárny Ford Štěrboholy a tam mi řekli, že pokud nemám servisku můžu sice přijet, oni to nafotí a pošlou na posouzení, ale můžou a nemusí mi to opravit, popř. vyměnit celý dveře. To záleží na posouzení. Ten technik mi říkal, že on to neovlivní. Ale jinak jednání po telefonu super. Tak mám teď dilema, jestli tam jet nebo ne. Mám to do Phy 100km a když bych tam měl jet 4x a pak mi to neudělali vůbec nebo třeba jenom nějak opravili bez výměny dvěří, tak nevím jestli neprojedu víc, než kdybych si to nechal zpravit někde tady. 

Ford Focus 1,8i 16V Zetec 115PS Combi Ghia r.v. 1999 Tempomat

- Ahmed
- Test driver
Po posouzeni povezes auto uz jenom na opravu, pokud ji schvali. A jestli ji schvali, tak ti pri tom reknou, jak ty dvere opravi, jestli budou menit nebo strikat a co. Takze na 300% tam zajed. Jednim vyletem nic nezkazis a pokud ti schvali nejakou malou opravu, tak to nemusis nechat udelat. Ale zase pokud ti to opravi oni, tak ti zaruka pokracuje, pokud to udelaji jinde, tak pada.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
s tím počítám, takže teď jenom čekám co na to centrála, ale pokud to neschválí, tak si to u nich za ty hříšné prachy dělat nenechámAhmed píše:Po posouzeni povezes auto uz jenom na opravu, pokud ji schvali. A jestli ji schvali, tak ti pri tom reknou, jak ty dvere opravi, jestli budou menit nebo strikat a co. Takze na 300% tam zajed. Jednim vyletem nic nezkazis a pokud ti schvali nejakou malou opravu, tak to nemusis nechat udelat. Ale zase pokud ti to opravi oni, tak ti zaruka pokracuje, pokud to udelaji jinde, tak pada.

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no ono to platí i na mě, akorát já to mám do servisu jen 3 kmHurvajs píše:TO Ahmed: to bylo asi na mne spíš, že jo? Ne Skubimu...

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no čekám, jak se vyjádří centrála. jestli to uznají, tak půjdu do servisu, ale ještě nevím jestli je v cajku serviska, a nechám si to opravit od nich ať trvá záruka, no ale pokud ne, tak nastane varianta šikovný garážník
zatím se centrála neozvala, asi nečekali, že jim zákazník pošle fotky rovnou, ale hold když se značkový servis nemá k tomu, aby zákazníka upozornil na možnost uplatnění záruky za předpokladu splnění dalších podmínek
no a taky jsem nechtěl dopadnout jako masox, který si se servisem 3 týdny telefonoval, než se začalo něco řešit 

zatím se centrála neozvala, asi nečekali, že jim zákazník pošle fotky rovnou, ale hold když se značkový servis nemá k tomu, aby zákazníka upozornil na možnost uplatnění záruky za předpokladu splnění dalších podmínek

- Ahmed
- Test driver
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak za chvíli razím do servisu
včera se ozvali, že jim Praha přeposlala mů problém a mám se dostavit se servisní knížkou, tak jsem teda zvědav, ale určitě tam nebude vše co tam podle nich má být

- Pupca
- Nováček
zdar a sílu,
taky se pridam, na zaklade brouzdani tady na foru a taky na jinych forech jsem prosel sveho Focusika a byl mirne zdesen, kdyz jsem dorazil k levym zadnim dverim. Asi jsem byl slepy kdyz jsem to auto kupoval.
No, ale dle rad tady jsem se sebral a jel k fordum zkusit stesti s reklamaci ( auto dovoz SRN, serviska sice je, ale i ja poznal, ze je vedena jen aby se nereklo). Vnitrne jsem se pripravoval na tuhy boj, ale svete div se v servisu ( AutoKora Ford - val. mezirici) slo vse hladce, podivali se a ofotili servisku, technik se podival na dvere a vse nafotil. Musim rici, ze po te korozi sel jak po uzenym, ten ji dokazal najit vsude (az jsem se chtel chytat za hlavu jak do tech dveri tou spachtli zajizdel). Kdyz skoncil tak konstatoval, ze je chycene vse od kapoty az po dvere kufru.
Poslali to na centralu ( vymena vsech dveri i kapoty). No a minuly patek jsem si sel pro skoro noveho Focusika.
Cele to trvalo, od prvni navstevy (20.7) po prevzeti opr.auta(8.9) mesic a pul, by ocko.
Cili, nebojte se a reklamujte,
PS: Je to trochu offtopic, ale - Ma nekdo dalsi zkusenost se servisem AutoKora - Kopecky z VM?
taky se pridam, na zaklade brouzdani tady na foru a taky na jinych forech jsem prosel sveho Focusika a byl mirne zdesen, kdyz jsem dorazil k levym zadnim dverim. Asi jsem byl slepy kdyz jsem to auto kupoval.
No, ale dle rad tady jsem se sebral a jel k fordum zkusit stesti s reklamaci ( auto dovoz SRN, serviska sice je, ale i ja poznal, ze je vedena jen aby se nereklo). Vnitrne jsem se pripravoval na tuhy boj, ale svete div se v servisu ( AutoKora Ford - val. mezirici) slo vse hladce, podivali se a ofotili servisku, technik se podival na dvere a vse nafotil. Musim rici, ze po te korozi sel jak po uzenym, ten ji dokazal najit vsude (az jsem se chtel chytat za hlavu jak do tech dveri tou spachtli zajizdel). Kdyz skoncil tak konstatoval, ze je chycene vse od kapoty az po dvere kufru.

Poslali to na centralu ( vymena vsech dveri i kapoty). No a minuly patek jsem si sel pro skoro noveho Focusika.

Cele to trvalo, od prvni navstevy (20.7) po prevzeti opr.auta(8.9) mesic a pul, by ocko.

Cili, nebojte se a reklamujte,
PS: Je to trochu offtopic, ale - Ma nekdo dalsi zkusenost se servisem AutoKora - Kopecky z VM?
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no tak jsem se vrátil a jsem zase na začátku
ten stejný technik co jsem s nim jednal posledně si nafotil servisku, významně mi oznámil, že jedno razítko v ročních chybí ( u kontrol karoserie byly jen dvě, ale předpokládá, že když to bylo na roční, tak to tam jen někdo zapomněl dát ) a že to tedy pošle na vyjádření. ani si to už znovu nefotil a fotky použije prý ty moje z majlu. na závěr mi bylo řečeno, že jsem to měl řešit s nima, protože oni rozhodují o vzniku nároku nebo ne. pak ale teda nevím, proč to musí někam posílat na vyjádření a schválení
tak tedy budu čekat jestli budu dále jejich zákazníkem nebo ne 

- Ahmed
- Test driver
- speedy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Kolega má Mondeo 2002 a má tam už lehce korozičku na spodním lemu dveří řidiče...někde je asi chyba 

Karel FoFo 3 combi 2015 1.5 TDCi Black Shadow
malá FoFi 1.4i 71kW 2009 titanium violet
historie FoFo2 combi 2006 1.6TDCi Tonic blue
hitorie FoFo1 HB5 1.8 85kwi 1999 green metallic
historie FoFo1 HB5 1.6 74kwi 1999 silver
malá FoFi 1.4i 71kW 2009 titanium violet
historie FoFo2 combi 2006 1.6TDCi Tonic blue
hitorie FoFo1 HB5 1.8 85kwi 1999 green metallic
historie FoFo1 HB5 1.6 74kwi 1999 silver
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: