Vy ste děsný plašani Já Fabii měl 1.4MPI 50kw rv.2003úplně novou ,výbava Ambiente chrom paket ,okna v el.přední ABS,palubní počítač atd ,barva modrá admirál metalíza měl sem jí moc rád. Ten motor neni nic moc, pochází ještě z Favorita zas ,ale vydrží máme doma Favorita a ten jezdí ještě i dnes r.v 1990 136l na LPG ,kdybych Fabku měl hurá na LPG ,jako přibližovadlo ježdění do práce je akorát

Srovnávat s fokusem můžu, pač sem měl na rozdíl od vás obě auta a Focuse mam teď.Fabie má velmi dobrý podvozek na svou třídu a s 14pneu 185/60 se vrhala do zatáček s jistotou neměl sem žádnej problém ,jen ABS mě několikráte vystrašilo.Spotřeba je ovšem špatná ,tenhle motor bere 7litrů a to nebudete jezdit nijak dravě ,to pak se dá i za 8

proto LPG .Fabie má perfektní a precizní řazení ,ale motor určitě neni nejtižší.Na dálnici a do kopců zcela jistě budete u dvou a více lidí postrádat výkon. Za celou dobu jsem měl jedinou závadu -prasklá žárovka ve světle nic víc

Auto sem vrátil v lesingu mělo 60000km a měl sem ho 2 roky celkově spokojenost .Koupil sem Fofo II s motorem 1.8TDCI rv2005kombi s Fábií to nelze srovnávat, prostorově ani motoricky je to jiná třída .Podvozek má Fofo opravdu povedený a řízení je velmi vymakané jisté.Řazení je trošku horší než u Fabie ,jak na přesnost tak lehkost chodu řadičky.Co se fakt nepovedlo je odhlučnění podvozku se zimáky je to na dálnici dost hlučný mám,ale16 byli tam při koupě auta.Rovněž spotřeba u 1.8tdci nepatří ke špici v diesel motorech 6-6.5 lna100km.Otravovat vás budou nesmyslné sluneční clony uprostřed okna nekryjou ,pač tam nejsou .Občas začínám slyšet vrzání od spolujezdce a hlavně roleta kufru ,tak to je věc teda páni

nicméně už sem si zvykl.U auta prošpikovného plasty se neni asi čemu divit .Ještě sem si všiml ,že se palubka odráží v čelnim skle někdy je to nepříjemné

Focus je větší a pasivně bezpečnější auto než Fabie.Fabie je malý vůz F2 je vůz nižší střední třídy a lze ho koupit za lepší peníze než malou Fábii s TDI motorem ostatně jako Octavku sou nechutně předražený a má ji každej okolo.Fabie alespoň ta má- měla velmi dobré dílenské zpracování Focus je na tom možná o malinko hůř ,co se týče toho vrzání a jinÝch pazvuků.Jestli ste 2 a více často se pohybuješ na dálnici mezi magorama s Koctama ber TDCI pokud jezdíš trasu nad min.20km to uto se zahřeje tak za +-10km ,pokud ne ber benzín nebo menší Fabku .Teď můžete protestovat a psát co chcete to je ,ale to jediný co můžete

moje zkušenosti s těmito auty už nezměníte