Tak s tím můžu jen souhlasit.zewl píše:Wolf2: je jasne, ze kazdy clovek nepriroste jinemu cloveku k srdci, ale s tim uz nic nenadelame![]()

Tak s tím můžu jen souhlasit.zewl píše:Wolf2: je jasne, ze kazdy clovek nepriroste jinemu cloveku k srdci, ale s tim uz nic nenadelame![]()
To ja prijedu jako cunikMira píše:psychicky jsem nevydržel a provedl vnější očistu našeho fofíkanebýt zítřejšího srázku tak je pořád jako čuník
tak se to nakonec tak zkomplikovalo, ze ti to vezmu, neva? supik11 si to pak od tebe vyzvedne. DikesKERF píše:Můžu to vzít. Kolik toho bude? Beru celou rodinu na nákupy. Jde mi o to, že budu mít plně obsazené auto a kufr po nákupech asi taky, ale pokud toho nejsou 4 velký krabice, tak to tam nějak našlapu...(nebo se s tím otočím domů, než stihnou nakoupit
)
Jasně, nevidím v tom problém.zewl píše:tak se to nakonec tak zkomplikovalo, ze ti to vezmu, neva? supik11 si to pak od tebe vyzvedne. DikesKERF píše:Můžu to vzít. Kolik toho bude? Beru celou rodinu na nákupy. Jde mi o to, že budu mít plně obsazené auto a kufr po nákupech asi taky, ale pokud toho nejsou 4 velký krabice, tak to tam nějak našlapu...(nebo se s tím otočím domů, než stihnou nakoupit
)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů