zewl píše:Simi: vem jeste nejake archivy, at to zas muzem chlastat primo z flasky jak burani![]()
Skubi ja jsem take pivar, ale kdyz jsem videl tu "spoust" od znalcu vina, tak jsem se pokusil "vnest" do toho trosku poradku, coz se stejne minulo ucinkem,Skubi píše:ještěže jsem pivař![]()
![]()
![]()
Zensky turnaj to sice neni, ale zeptej se ucastniku tenisoveho turnaje, ze "bab" tam bylo i tak dost!chmelko píše:Horste..no keby to bol žensky turnaj..hmm odvolal by som aj to Francuzsko![]()
No v to doufam, ze to bude mit kde probehnout.zewl píše:Horste, nic se nedeje, hlavne ze to ma kde probehnout. Stejne nejedeme zrat, jedem chlastat
Pokud není škola a není koho sehnat pomuže pačidlo nebo C4 (to nemyslím auto)HORST píše:No v to doufam, ze to bude mit kde probehnout.zewl píše:Horste, nic se nedeje, hlavne ze to ma kde probehnout. Stejne nejedeme zrat, jedem chlastat![]()
Pokud by hodil majitel nejaky sprajc, tak uz jsem dnes kontaktoval svaru, at pro jistotu domluvi tu telarnu.
A sance ne telarnu je jeste jedna na Starem Jicine, tu budu jeste proverovat behem tydne, jelikoz pokud neni skola, je slozite nekoho sehnat!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host