Svetová finančná kríza

Moderátor:phofy
Odpovědět
tomason
Test driver
Test driver

Re: Svetová finančná kríza

Příspěvek od tomason » 24.03.2009 10:28

já myslel ale variantu spořit na životku a platit jen úroky a na konci se to zaplatí výnosem z životky,mluvim o tom že to rádoby poradci cpou lidem kterým se to nevyplatí tzn. je to pro ně zbytečně nákladné a skoro neúnosné o zajištění sem nemluvil to je jiná stránka jasně ,že živitel který čerpá hypo má být zajištěň jinak riskuje :wink: o tom žádná
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

Mata
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Mata » 24.03.2009 10:30

To tady vypadá jako moje prezentace, sakra, ale neberte to tak 8)
Řeknu vám , proč se nepovažuji za "pojišťováka" - protože lidi pouze nepojišťuji, řeším jejich komplexní finance (byť kopu za jednu firmu) od zajištění pro případy nemoci, invalidity, zajištění financí pro děti na studiích, úrazy, penzijní plán a spoření k důchodu (snad nevěříte na státní důchody?), třeba i investování a naložení s volnými prostředky. Nejdu za člověkem, abych mu "nacpala" pojistku s pro mne nejvyšší provizí....já toho člověka totiž rok co rok budu vídat, a jednou, se mu budu muset taky podívat do očí a nestydět se za to, co jsem mu za plán kdysi udělala...
A nemusíte mi to věřit, v ING tak poradci pracují, kdyby tu byl nějaký náš klient, potrvdí s největší pravděpodobností to, co tu píšu :wink: Ale chápu vaše postoje k lidem z této branže, sama mám takové zkušenosti s rádoby poradci, je to jako v každé jiné profesi - jsou dobří a jsou špatní...

Tak a tím končím svoji prezentaci :mrgreen:
Ford Focus combi Viva, 1,6 r.v. 2004
Obrázek

Mata
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Mata » 24.03.2009 10:32

tomason píše:já myslel ale variantu spořit na životku a platit jen úroky a na konci se to zaplatí výnosem z životky,mluvim o tom že to rádoby poradci cpou lidem kterým se to nevyplatí tzn. je to pro ně zbytečně nákladné a skoro neúnosné o zajištění sem nemluvil to je jiná stránka jasně ,že živitel který čerpá hypo má být zajištěň jinak riskuje :wink: o tom žádná
ahá myslíš investičko provázané s hypoškou - no konkrétně tenhle produkt u nás už nabídnout ani nejde :wink: Ale nebyla to špatná věc, zajímavá, ale pro lidi, kteří na to mají...nešlo to jasnačka nabídnout každýmu.
Obrázek

panther7
Test driver
Test driver

Příspěvek od panther7 » 24.03.2009 11:21

Nechci se vám tady plést do prezentace :mrgreen: :mrgreen: , ale nemyslím, že by ti dal někdo hypotéku bez zajištění(dříve tedy to tak bylo) většina to dává přes životku což je drahé - o moc levnější způsob zajištění je úrazové pojištění na smrt atd- a stojí desetinu než životka-není na spoření.
Ford Focus 1,8TDCi 85kW, Trend Celebration 6/2008 Combi
Obrázek fotogalerie
Obrázek

Mata
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Mata » 24.03.2009 11:25

panther7 píše:Nechci se vám tady plést do prezentace :mrgreen: :mrgreen: , ale nemyslím, že by ti dal někdo hypotéku bez zajištění(dříve tedy to tak bylo) většina to dává přes životku což je drahé - o moc levnější způsob zajištění je úrazové pojištění na smrt atd- a stojí desetinu než životka-není na spoření.
bys koukal jak ti dají hypošku bez životky! :!: jasně že asi né na několik melounů - bance je to šumák, má kdyžtak tu tvoji nemovitost.
a k hypotéce je jasně životka - ale "rizikovka" jen na dobu hypošky - což je "na smrt" a k tomu jdou další věci. Žádný spoření, když pojistka, tak pojistka. A vyjde jasnačka levněji. :wink:
Obrázek

KASHA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od KASHA » 24.03.2009 12:12

Máš pravdu že finanční poradce musí umět poradit ve všem, jak hypotéka, tak zajištění na důchod nebo třeba možnost investování, ale sám sem se setkal, že poradci dělas všechno, ale jakmile příjde řeč na možnosti investování, tak mám pocit, že jediný co znaj tak je spořící účet nebo termínovaný vklady. Nevím jestli to tu můžu napsat, ale ted sem se setkal s lidma co se snaží dělat nezávislé finanční poradenství part..s :D co si o těchle myslíte? (schválně nepíšu svůj názor, chci slyšet nejdřív váš, ale můj jde spíš do -)
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA :o), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

Mata
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Mata » 24.03.2009 12:29

asi vím koho myslíš :wink: máme jejich "pobočku" v blízkém okolí a jejich "dravci" hodně brousí kolem...dokonce je u nich jeden můj příbuzný (21 let). Nevím jak jsou na tom ostatní,ale jemu dokonale vymyli mozek, bez legrace, s tím klukem se nedá normálně mluvit. Další jedna od nich vlezla k mému klientovi, naštěstí mi o tom řekl - ona jej loni v létě lanařila do investovánía tvrdila mu "garantovaný" výnos 8 %!!!! :idea: když jsem spolu s klientm prolezla ty její lejstra, jasně, že tam žádná garance nebyla - notabene na taková procenta.
Takže to je moje zkušenost s těmito....poradci...
Obrázek

spigot
Test driver
Test driver

Příspěvek od spigot » 24.03.2009 20:17

Troska zmena: Američania protestujú pred domami manažérov AIG.
Ma pobavila cast:
"Autobus však nemôže ísť na cestu len tak. Demonštranti sa musia vždy písomne zaviazať, že nebudú hádzať kamene. Nemecký denník Financial Times Deutschland uviedol, že to pripomína akciu nemeckých revolucionárov, ktorí, keď idú protestovať na stanicu, najprv si kúpia staničný lístok."

Podla mna by im za to malo byt dovolene hadzat aj Molotova. :mrgreen:

Inak co sa to u nasich zapadnych susedoch deje? Mirek dobacoval? To asi pojde koruna zasa hore? Mohlo by to nastat aj unas. 8)

edit: hore malo byt v uvodzovkach.
Naposledy upravil(a) spigot dne 24.03.2009 20:38, celkem upraveno 1 x.
Je: Skoda ST: Fabia 1,4 16V white devil
Bol: Ford Focus II Sedan, r.v. 2005, 1,6 74kW | Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek

Mata
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Mata » 24.03.2009 20:31

Tak to si nemyslím, že půjde koruna nahoru... :| A vodvaz z toho teda nejsem, že se to socanům povedlo...jsem zvědavá jak se to vyvine dál, doufám, že ti blbci nevyhlásí předčasné volby!
Obrázek

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 24.03.2009 20:33

tak je mi velmi smutno, že to nazi-Parobkovi vyšlo...
koruna 2 minuty po vyhlaseni vysledkov oslabila o cca 20 halierov..teraz bude zaležat na tom čo Klaus zase vystroji

Mata
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Mata » 24.03.2009 20:36

Chvílema jsme to s manželem na dvojce sledovali, ty jejich výlevy!!! bože jeden by brečel, to je lůza!!!
Jsem zvědavá jak na to bude reagovat zítra koruna a burza....
Obrázek

killerhammer
Test driver
Test driver

Příspěvek od killerhammer » 24.03.2009 21:23

to co sa stalo v cechach, z toho som shocked 8O
ale asi sa to dalo aj ocakavat, po tych komunalkach, kde ODS utrpela sialene straty na ukor CSSD :idea:

v madarsku zasa odstupuje gyurcsany, nedokaze presadit ziadne reformy ako ho ziadalo MMF za tie peniaze co dostali :o
Ford Explorer 3.0 PHEV, Platinum 2024, 336kW, Silver Obrázek
bolo: Ford Mondeo Wagon MK4 2.5T BusinessX 2009, 162kW, Hypnotic Silver Obrázek

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 24.03.2009 21:34

tak hlavny argument CSSD bolo, že pokles hospodarstva oproti roku 2008 januar bolo skoro o štvrtinu, tak chcem vidiet toho fakt to musím napisat debila parobka či pojde hakovat sam, alebo si necha vyrobit sam auto, alebo ako tomu pomože, či budeme predavat svoje vyrobky na mars, alebo fakt neviem :twisted:

spigot
Test driver
Test driver

Příspěvek od spigot » 24.03.2009 21:36

Paroubek a Fico je jedna trieda. Takze od neho sa da ocakavat len to co tu robi Fico. Plnu hubu kecov a skutek utek.
Je: Skoda ST: Fabia 1,4 16V white devil
Bol: Ford Focus II Sedan, r.v. 2005, 1,6 74kW | Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek

herizn
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od herizn » 24.03.2009 21:41

neřekl bych,že by se Topolánek zrovna přetrhl........a kecy mají všichni,akorát to vždy jinak podávají....
Ford Focus 1,6 Zetec-SE,Futura-74KW-stříbrná metla,11/2001,hatchback5

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“