možná jak kde...nebo jak kdo to dělá...věc názoru.tomason píše:já taky mam to na vizitce dokonce ,ale víme všichni co se tim myslelo že
tak i s tímhle bych si dovolila polemizovat, neboť takové znám taky a o jejich nezávislosti lze také pochybovat. A hlavně, neříkám, že jsem nezávislý poradce.KASHA píše:tak já bych to upřesnil, nezávislý finanční poradce nedělá pod hlavičkou žádné společnsoti, všichni co jsou "finanční poradci" a dělají např u ING, KB, ČS apod. jsou pouze dealeři, zaměstnanci té dané společnosti, tudíž s nezávislým poradcem mají pramálo společného...
jednak nejsem zaměstnancem pojišťovny ani banky...ale to nevadí. Je velký omyl lidí, kteří do této práce nevidí a neznají filozofii makléřských společností - nejsou nezávislí o nic míň než např. já, jsou velice závislí na tom kterém produktu a o od té které společnosti. Je to jen dojem, že ti "nezávisle" poradí, skutečnost je jiná. Ale rádi se velmi nezávisle tváří.KASHA píše:jáák by si o tom polemizoval, jasný, že nezávislý je něco jinýho jak finanční poradce, ale pro mě člověk který nabízí produky jedné společnosti, u které je zaměstnán není finančním poradcem sorry
Toto je cista pravda. V jednej "nezavislej" fin. poradenskej firme som robil. Mali sice 10 partnerov, ale aj tak ti ponukali produkt len jedneho z nich - toho, z ktoreho boli navacsie vynosy. A ostatne mali len preto, aby im neusiel obchod, ak si uz klient vopred nieco vybral.Mata píše:Je to jen dojem, že ti "nezávisle" poradí, skutečnost je jiná. Ale rádi se velmi nezávisle tváří.![]()
podáváš to tak, že za hypo s životkou je "šílená" provize - nevím co je pro tebe šílená a nevím jakou s tím máš zkušenost. Ber to z druhé strany, člověka, který si vezme hypotéku a nesjedná si k tomu (už je jedno kde) životku a třebas trvalé následky, inv. důchod - je podle mne hazardér. A můžu ti vyprávět konkrétní případy co to s rodinou udělá, když živitel je z důvodu např, hnusné dopravní nehody vyřazen z pracovního procesu, je invalidní, a na krku má hypotéku jak blázen. To není obchodní řeč, to jsou skutečné případy, které znám a je to tragédie.tomason píše:jo nejlepší je kombinace hypotéky a životky šílená provize za životku a ještě za hypo jeden kšeft za 2mega a máš vyděláno .Jenže se to vyplatí fakt jen někomu a dneska sou trhy totalně v prd.kdo má investiční tak potěž pánbůh
investička jsou momentálně v háji, to je pravda...je ovšem nutné je brát z dlouhodobého hlediska, takže jestliže má někdo před sebou ještě v investičku 10-15 víc let....neviděla bych to tak černě. A další věc, zažila jsem to - lidi prostě po nich volali, po investičkách, hlavně ti slavní "nezávislí" makléři lidem cpali že "jedině investičko je to pravé ořechové" a o klasické kapitálovky takřka nebyl zájem...Najednou jak jdou investička do průseru, lidi najednou slyší i na rizikovky, na kapitálovky - najednou chápou, že pojištění je prostě pojištění a ne divné spořenítomason píše:Jenže se to vyplatí fakt jen někomu a dneska sou trhy totalně v prd.kdo má investiční tak potěž pánbůh
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti