Koroze
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koroze
Jak jsi spokojenej s tou Podbělohorskou? Mám je za barákem. Doufám že je nikdy nebudu potřebovat, ale kdyby došlo k nejhoršímu, tak jsou po ruce. Jinak snad 50% všech Fordů na P-5 a P-6 má podložky Auto-Motol-Beni....asi budou hojně využívaní.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
to Jozkablack: na Ford Maier som dostal odporucanie od hami-ho
Bol som tam hned po kupe na rozvody atd. a neskor na vymenu pletenca vyfuku. Pristup v pohode, zatial nemam ziadne vyhrady. Auto som rano cca 9:00 odviezol a popoludni cca 14:00 mi volali, ze je hotove. Takze spokojnost.
Bol som tam hned po kupe na rozvody atd. a neskor na vymenu pletenca vyfuku. Pristup v pohode, zatial nemam ziadne vyhrady. Auto som rano cca 9:00 odviezol a popoludni cca 14:00 mi volali, ze je hotove. Takze spokojnost.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj mam take u fordika problem s korozi levej predni blatnik a zadni levej lem na blatniku je zralej na opravu 

-
- Nováček
Být tebou tak to tak nenechám a urguju to znovu na centrále .Ze své zkušenosti vím, že Tě zkouší odradit- mě to nakonec taky uznali,ale bylo to půl roku nervů.KUTAC píše:to venaf: ja chodim s autom do Ford Maier na Podbelohorskej, ale odtial som dostal odpoved, ze karosarske prace robi Charouz alebo aj Auto-Motol-Beni...mozno skusim este tam...
focus combi 1.6-LPG r.v. 2001
to HARY: co myslis, ze som urobil
Este som pisal na centralu, takze ako serial HEROES: To be continued...

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jsem v prde*i...Dnes sem vydrhnul fofíka a zjistil jsem,že mám na druhý straně taky zrezlý dveře.Né tak moc,ale jsou.Tak nevim zda to oznámit příští týden co to půjde na opravu nebo zavolat předem?Myslíte,že s tím bude problém nebo to udělaj taky?
- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem ted taky nasel zr je trosku na blatnicich ale pockam az to udelaj respektive az tam prijedu pre podle me kdyz je budou strikat i s dverma tak to snad spravej nebo to aspon s novym lakem jeste chvilkku vydrzi a pak pujdu znova no...ale uz do teplic pre to mam bliz... 

Ford Focus 1.6 16V, 74kw, r.v.99

-
- Nováček
Dej jim to tam jako reklamaci a žádej odpověd přímo od nich a písemně ,protože dokud nemaš papír v ruce je to jako by s tebou nikdy nejednali. Takže- doporučený dopis-reklamace-žádost o odpověd do 30dnů --- a hodně štěstíKUTAC píše:to HARY: co myslis, ze som urobil![]()
Naposledy upravil(a) HARY dne 20.02.2008 21:28, celkem upraveno 1 x.
focus combi 1.6-LPG r.v. 2001
to HARY: navzajom korespondujeme pomocou posty, takze mam v ruke list, ktory som tu vlastne aj napisal...az bude nieco nove, dam vediet
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tam dnes vůz odvezl.Vystlal vnitřek igelitem,dal mi papír o převzetí s km a naftou a za 14 dní se mi ozve.Taková doba bez auta.Doufám,že to bude dobře udělaný a ne nějaká opičárna.Jen mi zarazilo,že to auto nějak nefotil.Myslím kvůli škrábancům atd.Prý pojede do Žebráku celý auto na valníku...
- pbjun
- Test driver
Moje tez nikdo nefotil, igelit sem zadny nikam nedaval to uz byla jejich vec.... A zkus jim zavolat drive, ja sem auto daval v pondeli, ve stredu sem jim volal a auto melo byt v patek a bylo uz ve ctvrtek...
- pppavel
- Junior
Tak zítra se asi dokopu navštívit Forda-mám puchýřek na 5tých dveřích a trochu chycený zadni dveře ale ty už někdo opravoval tak s těma asi neuspěju....
Ford focus 1.6 kombi,rv99,ghia,PC,vyhř.čelní sklo-tmavě modrá metalíza-aktuální spotřeba 6,9 l/100km

GALERIE- https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=8925 -GALERIE

- pppavel
- Junior
Tak jsem byl u Forda,technik si to prohlídnul,pak něco dělal na PC ale prej jim nejde síť tak si zkopčil servisku a ještě mi zavolá co a jak.Takže vlastně nevím na čem jsem.... 

Ford focus 1.6 kombi,rv99,ghia,PC,vyhř.čelní sklo-tmavě modrá metalíza-aktuální spotřeba 6,9 l/100km

Pokračovanie resp. posledná odpoveď zo Zákazníckeho centra Ford:
Vážený...
děkuji za Váš dopis...
Přestože je nám velice líto, že nejste s výsledkem Vámi uplatňované reklamace spokojen, bohužel Vám musíme potvrdit stanovisko, které Vám bylo zasláno 7. února 2007.
S pozdravem Marek Pazourek
Zákazníckeho centrum Ford
-----------------------------------------
Zase je vidno, aký alibizmus sa preferuje zo strany Ford-a. Ešteže je to fakt len v zárodku (korózia) lebo bol by som viac naštvaný.
Týmto sa len potvrdilo, že do Ford servisu (a určite nie do Charouza) už nevkročím.
K čomu sú dobré tie razítka sám neviem. Ak by sa jednalo o nové auto resp. cca 2 roky staré, tak tam chodím na prehliadky každoročne. Ale v tomto prípade nie. Nepotrebujem kvôli výmene oleja a pár vecí dávať tisíce Ford-u a aj tak človek na isto nevie, čo tam vlastne robia s autom. A či nedajú len 3 litre nového oleja a zvyšok nechajú starý...
BTW: Ešte keď som bol s tým prvýkrát u Charouza Šterboholy, tak ten dědek sa ma pýtal, prečo s tým nejdem do Auto-Motol Beni, kedže tam bolo auto kupované a aj 3-krát servisované..."ale s tým lezete k nám" Odpovedal som, že Charouz je jediným dealerom Ford na reklamácie karosérie. Fakt skvelý prístup.
Tu by som trefne použil citát z pesničky od Horkýže Slíže: Jáááj, banda tupých hláv...
Vážený...
děkuji za Váš dopis...
Přestože je nám velice líto, že nejste s výsledkem Vámi uplatňované reklamace spokojen, bohužel Vám musíme potvrdit stanovisko, které Vám bylo zasláno 7. února 2007.
S pozdravem Marek Pazourek
Zákazníckeho centrum Ford
-----------------------------------------
Zase je vidno, aký alibizmus sa preferuje zo strany Ford-a. Ešteže je to fakt len v zárodku (korózia) lebo bol by som viac naštvaný.
Týmto sa len potvrdilo, že do Ford servisu (a určite nie do Charouza) už nevkročím.
K čomu sú dobré tie razítka sám neviem. Ak by sa jednalo o nové auto resp. cca 2 roky staré, tak tam chodím na prehliadky každoročne. Ale v tomto prípade nie. Nepotrebujem kvôli výmene oleja a pár vecí dávať tisíce Ford-u a aj tak človek na isto nevie, čo tam vlastne robia s autom. A či nedajú len 3 litre nového oleja a zvyšok nechajú starý...
BTW: Ešte keď som bol s tým prvýkrát u Charouza Šterboholy, tak ten dědek sa ma pýtal, prečo s tým nejdem do Auto-Motol Beni, kedže tam bolo auto kupované a aj 3-krát servisované..."ale s tým lezete k nám" Odpovedal som, že Charouz je jediným dealerom Ford na reklamácie karosérie. Fakt skvelý prístup.
Tu by som trefne použil citát z pesničky od Horkýže Slíže: Jáááj, banda tupých hláv...
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je přesně moje řeč...Když si vemu kolik mě stojej razítka do servisky a kolik dám lakýrovy v případě koroze za vyspravení, tak jsem rozhodnutej okamžitě. Za ty razítka zaplatim tolik že by mi musel lakýra vyspravit tři Focuse. Jo jinak mě sluníčko vyhnalo ven a udělal jsem důkladnou kontrolu plechařiny. Všechny místečka který tady popisujete. Zatim nikde nic a auto jsem za celou zimu umyl jen jedinkrát.......dneska

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%