Já vim.... Ale tak každej si sám určí co je ještě tuning a co tuzing.....Rumcajs1 píše:Drtivou většinu bych nedal zrovna sem.
Ta šáde, tak je ale cool
Přesně, za ty peníze je to super auto a ještě by i něco slevil. Třeba za desítku bych to snad koupil i jáskier.n píše:co děláte volové, dobré to je![]()
![]()
![]()
![]()
Takže abych tomu správně rozumněl, lubecovo FF Mk1 je tuzing a archivní Focus Mk1 kombi ulovený ve Znojmě v sekci Poznej ho je hezky upravenej a čistá práce, je to tak...??HonzaK72 píše:Rumcajs1 píše:Já vim.... Ale tak každej si sám určí co je ještě tuning a co tuzing.....
Na koho je to otázka? Máš v těch citacích nějaký zmatek......Jestli na mě, tak jsem o žádném autě neřekl, že je tuzing.... Jediné s čím souhlasím je to, že jsem asi nezvolil šťastně téma pro nahrání fotek.....Miguelicek píše:Takže abych tomu správně rozumněl, lubecovo FF Mk1 je tuzing a archivní Focus Mk1 kombi ulovený ve Znojmě v sekci Poznej ho je hezky upravenej a čistá práce, je to tak...??HonzaK72 píše:Rumcajs1 píše:Já vim.... Ale tak každej si sám určí co je ještě tuning a co tuzing.....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 3 hosti