Koroze
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
A že jsem tak smělý
, tu korozi na FoFo I najdete jen na spodku či hranách všech 5 dveří a kolem lišty pátých dveří, nebo to kvete i na jiných místech?!
A když už jsem začal ptát, tak druhá otázka: "S tou korozí se lze setkat u každého kusu FoFo I nebo jaké je asi procentuální zastoupení reznoucích FoFo I oproti nereznoucím nebo to záleží na roku výroby?"

A když už jsem začal ptát, tak druhá otázka: "S tou korozí se lze setkat u každého kusu FoFo I nebo jaké je asi procentuální zastoupení reznoucích FoFo I oproti nereznoucím nebo to záleží na roku výroby?"
- marek78
- Nováček
Mozno by nebolo zle urobit hlasovanie a zistili by sme kolkym % FF1 hrdzaveju spodne lemy dveri aby si potencionalni kupcovia mohli urobit prestavu na co mozu natrafit. Ja mam po FL a mal som hrdzave 3 dveri. No v skutocnosti boli 4, ale ako som tu uz pisal v minulosti, na tych jednych nebolo vidno ani mikrometer hrdze. Moj servisak ked opravoval tie troje, ztrol kusok aj toho ochranneho tmeloveho lemu ci ako sa to vola na nehrdzavych dverach a kua tam to bolo pod nim cele hrdzave! Potom mi to ukazal lebo som nechcel verit ze tam bola hrdza a fakt, neveril by som....Neviem ci das to tam rozoziera, ci ten tmel ci co, ale vonkajsie porusenie laku nebolo absolutne ziadne, a ono to zacina hrdzaviet pod tym tmelovym lemom a posuva sa to postupne na cely spodok, vid fotky kolegov vyssie. To je moja osobna skusenost s 4 rocnym autom a myslim ze nebude jedine po FL.
- pbjun
- Test driver
-
- Test driver
dúfam, že vás prehlad ktorý ma vlastnu temu zaujal (dakujem za inspiraciu marekovi)
a napíšete sa tam všetci, uznavam, že tak budeme moct aspon vytvorit nejake statisticke data o tom ako nase fofo na tom su
http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... highlight=

a napíšete sa tam všetci, uznavam, že tak budeme moct aspon vytvorit nejake statisticke data o tom ako nase fofo na tom su

http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... highlight=