Ada: To je ten sud co v něm něco zbylo? Že se nestydíte.....ba ne spíš jste mě překvapily. Jste dost dobrý chlastací komando
FOCUSICE II - 5.9. - 7.9. 2008 INFO + seznam str.1 + MAPA
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: FOCUSICE II - 5.9. - 7.9. 2008 INFO + seznam str.1 + MAPA
Jj, děti jsou bezprostřední a někdy dokážou bejt kouzelný.
Ada: To je ten sud co v něm něco zbylo? Že se nestydíte.....ba ne spíš jste mě překvapily. Jste dost dobrý chlastací komando
Ve středu jdu do práce, tak to zvážim a pak se ozvu Bartovi.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- taspy
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
to viiki:až se trošku zregeneruji, tak ti pošlu pro Monču ten recept na ty plněné rohlíčky co nad nima Wolfíno ohrnoval nos - teda jen do chvíle,než zjistil,že nejsou sladce plněné
:lol:Doufám, že chutnali,bylo to to jediné co jsem v té časové tísni zvládla - jen pro příště už si budu pamatovat, ža to mám dělat z více než jen ze 4 dávek (2kg mouky)

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde
FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je
-
Wolf2
Nejlepší buchty jsou plněné masem

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Koukam, ze se vam to opet krasne vydarilo.
Mala rada pro BB a ostatni:
Pokud nastane popaleni nebo opareni, pakm se musi okamzite chladit. Bily alkohol - vodka, slivovice ... - jsou daleko vice efektivnejsi nez studena voda nebo led. Pokud se aplikuje ihned, tak nemusi zustat zadne nasledky, alkohol navic desinfikuje.
Pokud nastane popaleni nebo opareni, pakm se musi okamzite chladit. Bily alkohol - vodka, slivovice ... - jsou daleko vice efektivnejsi nez studena voda nebo led. Pokud se aplikuje ihned, tak nemusi zustat zadne nasledky, alkohol navic desinfikuje.
- Ada
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Táni,ty rohlíčky byly fakt moooc dobré.

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
- taspy
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Jinak co se týká toho pivka,tak chvíli jsem měla obavy, že i ty 4 budou málo
Loni se nevypilo ani 80 l a letos jsme měli 100 l, přes 50 padlo ještě v pátek, v sobotu ráno se jelo pro jistotu pro třetí a odpoledne i pro čtvrtý

to pelen: myslím, že to by bart asi neskousl,měl to hodně ošklivý a představa, že mu do toho leju alkohol,brrrrr.Když jsem viděla jak to má ošklivé - slezlá kůže atd. tak bylo jasné, že tady pomůže jen nemocnice.Navíc byl po tom co se to stalo v šoku a byl úplně mimo,jen řval bolestí.Dneska mi jen poodhrnul své nové ponožtičky od doktora a málem to se mnou seklo,už při baterce to vypadalo zle,ale na světle.....
to pelen: myslím, že to by bart asi neskousl,měl to hodně ošklivý a představa, že mu do toho leju alkohol,brrrrr.Když jsem viděla jak to má ošklivé - slezlá kůže atd. tak bylo jasné, že tady pomůže jen nemocnice.Navíc byl po tom co se to stalo v šoku a byl úplně mimo,jen řval bolestí.Dneska mi jen poodhrnul své nové ponožtičky od doktora a málem to se mnou seklo,už při baterce to vypadalo zle,ale na světle.....
Naposledy upravil(a) taspy dne 07.09.2008 19:55, celkem upraveno 1 x.
- JardaB
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsem také ve svém druhém domově, tedy v Praze. Cestou jsem si ještě užil tři uzavírky (první hned v Postupicích), cyklistický závod a zasekanou I/4. To však ani v nejmenším nemůže vrhnout stín na právě končící víkend.
Rád jsem znovu potkal těch pár lidí, které si ještě pamatuji z Ohrazenic, a seznámil se s dalšími skvělými členy této komunity. Zvláštní dík pak samozřejmě patří taspy a big_bartovi za jejich pohostinnost a péči, kterou nám věnovali
Jirimu02 se omlouvám za ten Blaník. Příště ale se mnou můžeš počítat. Za každého počasí
Rád jsem znovu potkal těch pár lidí, které si ještě pamatuji z Ohrazenic, a seznámil se s dalšími skvělými členy této komunity. Zvláštní dík pak samozřejmě patří taspy a big_bartovi za jejich pohostinnost a péči, kterou nám věnovali
Jirimu02 se omlouvám za ten Blaník. Příště ale se mnou můžeš počítat. Za každého počasí
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

- taspy
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Jsem ráda, že se líbilo,měla jsem trochu strach. Po pátečním večeru s bartovým úrazem jsem nezahmouřila oko a celou noc byla vzhůru. V 6 jsem vstala z pelechu a šla zadělávat na rohlíčky,aby měli i sobotní účastníci,když páteční všechno snědli
Takže v sobotu jsem byla krapet vyřízená a proto jsme i večer brzy odpadli,jinak bychom tam s vámi rádi seděli déle!!!
Pro Jooseho a Skubiho: 2 kilča za víkend pryč

Pro Jooseho a Skubiho: 2 kilča za víkend pryč
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
No to,že sací komando bylo v ráži bylo za prvé skvělou partou a pak tim úmorným vedrem...
Já Taspy do rohlíčků radši nešel.Určitě byly výborné,ale já bych pak nedokázal přestat dokud bych je nesežral...Maso bylo úžasný!!!!!Ještě jednou díky!
Já Taspy do rohlíčků radši nešel.Určitě byly výborné,ale já bych pak nedokázal přestat dokud bych je nesežral...Maso bylo úžasný!!!!!Ještě jednou díky!
- kalimoco
- Pokročilý

Pelen napsal: Koukam, ze se vam to opet krasne vydarilo.
Moje řeč.Sice jsem slivku přivezl až v sobotu ráno,ale i tak doufám,že nezůstanou nějaké následky
Brzy se uzdrav big_barte
Moje řeč.Sice jsem slivku přivezl až v sobotu ráno,ale i tak doufám,že nezůstanou nějaké následky
Ford Focus 1.5i Ecoboost ST-Line 110kW 2019 DESERT ISLAND BLUE
byl
Ford Focus 1.6i 16V 150 PS 2012 ECOBOOST - NAVI
FORD FOCUS 1,6 16V ghia 2002 smaragdově zelená
- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Těch pár foteček z akce.
- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ještě něco.
Naposledy upravil(a) Jasio dne 07.09.2008 20:43, celkem upraveno 2 x.
- taspy
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Bart moc všem děkuje za přání brzkého uzdravení - v což také doufám,nebo s ním nevydržím
Zítra jde opět na převazy.Pořád ho to dost bolí, dnešní řízení zvládl jen tak tak,ale snad to bude brzy ok.
to kalimoco: za slivovičku moc děkuje,zakázal doma na ni šahat,aby mu ji někdo nevypil
to kalimoco: za slivovičku moc děkuje,zakázal doma na ni šahat,aby mu ji někdo nevypil
- Charon
- Junior

Tož aj me se přepojojeme k tisícerém díkum. Belo to fakt ožasne. To ani Tonek Trósil z katode Holomóc nepamatoje.
Bartovi přejeme abe sa mu te spálené paprče brzo zahojele. Me jináč s mamó nikam nejezdíme, enem na nákope do Glóbosa. Tož toto bel fakt nářez.
Enem jedno výtko mám. Ta kazeň nebela nic moc. V autoparko každé parkoval jináč. Krátké mezi dlóhéma. Jeden řiťó dopředo, jiné čomákem. Tož toto sa fotit nedá. Tak aspoň tak.
Bartovi přejeme abe sa mu te spálené paprče brzo zahojele. Me jináč s mamó nikam nejezdíme, enem na nákope do Glóbosa. Tož toto bel fakt nářez.
Enem jedno výtko mám. Ta kazeň nebela nic moc. V autoparko každé parkoval jináč. Krátké mezi dlóhéma. Jeden řiťó dopředo, jiné čomákem. Tož toto sa fotit nedá. Tak aspoň tak.
https://www.kpvt.cz
FoFoII - Brumla. Nějaký benzínový motor (asi čtyřválec - alespoň myslím), Ten delší typ.
Divná barva (ani modrá - ani stříbrná) - Tonic bez Fernetu
(II/1.6/74/6.9-9.5/C)

FoFoII - Brumla. Nějaký benzínový motor (asi čtyřválec - alespoň myslím), Ten delší typ.
Divná barva (ani modrá - ani stříbrná) - Tonic bez Fernetu
(II/1.6/74/6.9-9.5/C)

- kalimoco
- Pokročilý

Já myslel,že si s ní bude polejvat ty nohy 
Ford Focus 1.5i Ecoboost ST-Line 110kW 2019 DESERT ISLAND BLUE
byl
Ford Focus 1.6i 16V 150 PS 2012 ECOBOOST - NAVI
FORD FOCUS 1,6 16V ghia 2002 smaragdově zelená