Koroze
- Jemar
- Zkušený
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem doma z návštěvy.Byl jsem teda na Kladně u Charouze a narazil na moc příjemného technika.Chtěl servisku,kterou jsem mu předal.Říkal,že je blbý,že tu nemám razítka,ale zkusíme to.Nafotili jsme to a řekl,že to pošle na centrálu.Díky těm chybějícím razítkům nic nezaručuje.Každopádně pokud to vyjde,tak auto 14 dní neuvidím.Je to odstrojit,v Žebráku mají lakovnu atd.A bylo by to na komplet výměnu dveří,žádný opravy.To mě teda upozornil na tu možnost jiného odstínu.
Ten kdo teda dveře měněné měl,byl tam velký rozdíl v těch odstínech?Dá se to pak nějak rozleštit nebo něco?
A perlička byla,když si ověřoval auto podle Vin a přišel mi říct,že to auto musí mít benzínovej motor.Krve by se ve mě nedořezal.Musel sem čumět jak puk...Za chvíli si ale všimnul,že si spletl písmenko....
Tak teď budu 14 dní čekat....
Ten kdo teda dveře měněné měl,byl tam velký rozdíl v těch odstínech?Dá se to pak nějak rozleštit nebo něco?
A perlička byla,když si ověřoval auto podle Vin a přišel mi říct,že to auto musí mít benzínovej motor.Krve by se ve mě nedořezal.Musel sem čumět jak puk...Za chvíli si ale všimnul,že si spletl písmenko....

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pbjun
- Test driver
- milos83
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- FordGuru
- Nováček
Uznani reklamace
Zdravim Vas, Focusaci 
Jen male upozorneni k opravnenosti a narokovani opravy/vymeny zrezlych dveri - Ford vam to muze zamitnout z jednoho uplne prosteho duvodu - ZANEDBANI UDRZBY. Pokud mate rezate dvere, ale nechate to jeste 2 roky "vyhnit", tak to zamitnou, protoze se mate o auto starat a pripadne problemy resit okamzite. Proste jsou ochotni zaplatit opravu, ale novy dvere si kupte za svy.
Asi jako kdyby si nekdo castecne amputoval ruku, ale nesel k doktorovi, ze to nema cenu, ze pujde az si ji urizne uplne
Mejte se

Jen male upozorneni k opravnenosti a narokovani opravy/vymeny zrezlych dveri - Ford vam to muze zamitnout z jednoho uplne prosteho duvodu - ZANEDBANI UDRZBY. Pokud mate rezate dvere, ale nechate to jeste 2 roky "vyhnit", tak to zamitnou, protoze se mate o auto starat a pripadne problemy resit okamzite. Proste jsou ochotni zaplatit opravu, ale novy dvere si kupte za svy.
Asi jako kdyby si nekdo castecne amputoval ruku, ale nesel k doktorovi, ze to nema cenu, ze pujde az si ji urizne uplne

Mejte se

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
pak bude nejlepší se o tom více rozepsat, popř. v kterém servise to bylo 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Podívej se prosím na mé fotky a pověz mi,jestli z venku je něco vidět....Před zimou venku absolutně nic nebylo a zevnitř to aspoň já až tak moc nestuduju.Koroze prostě ani tam nebyla tak markantní.Byla vevnitř dveří.Teď přes zimu to pořádně nemělo cenu mejt.A když jsem to asi před 3 nedělema umyl,tak jsem to teprve pořádně viděl.Chápu,že se Fordu nechce solit,ale znám spoustu jiných a daleko starších aut a jsou netknuté.Vzhledem k tomu co tu čtu,tak se o výrobní vadu jedná a pokud daj záruku 12 let,tak je 12 let záruka.S tou rukou je to nešťastné přirovnání,ale pokud si koupím boty a začnou se mi někde rozlepovat,tak nikdo nezkoumá zda v nich ještě půl roku šmajdam...Je jasný,že pokud bych měl sežraný zadní dveře a zvenku,pak jsem blb,ale pokud to mám sežraný třeba jako já.....Hádal bych se! 

- karolkopictures
- Zkušený