To je mi moc líto, těšil jsem se, že spolu vypijem kamarádeSkubi píše:takže u mě bohužel z rodinných důvodů letošní Křivka taky padá![]()
![]()
chatka 23 je tudíž volná, do kempu jsem již volal
Doufám, že bude vše O.K. Vyjedeme s rozpoluplnými pocity, přecejenom odjezd na Křivku přímo z pohřbu nezní vůbec hezky. Doufáme, že se nálada cestou zlepší a "Fordí rodina" nám roztáhne pusiny od ucha k uchuzewl píše:hlavne ze Miro dojedesJak budu platit nasi chatku, tak zkusim vzit klice i od tvoji, jestli to pujde, abys pak nemusel sachovat v 9 vecer s klicema.
Bass raceProgramová skladba může zahrnovat hudbu, testovací tóny, nebo jakýkoliv jiný typ nahraného audio signálu.
· Nosič programu by měl být z komerčního zdroje (jako například CD, které jste koupili), nebo vlastní, podomácku vyrobené nahrávky.
· Nízkofrekvenční generátory, násobiče kmitočtu, harmonizéry apod. jsou zakázány.
Více na wwwHudba – Najděte komerčně dostupné hudební CD (ne vypalované CD, testovací tóny, atd.) s minimálně 30ti sekundovým basovým úsekem. Každý autohifi systém je rozdílný, proto neváhejte experimentovat a najít nejlepší basovou skladbu pro vaši instalaci.
je jedno CD ktere se nejcasteji pouziva kde jsou urcite tony . na muziku nenatlacis tolik , ale az to uvidis , jak je to vyztuzene a podobne tak nebudes chapat , lepene vststvene sklo , 5cm MDF atd atd . nech se prekvapitbig_bart píše:Chci se zeptat, je nejake cd, popripade zanr, ktery se da do mechaniky a podle nej se testuje, nebo je to jedno co mam kdo za styl?
Protoze rock, trance popr. disco, je trochu nekde jinde, co se tyce hloubek basu.
Tak to som potom ja na 40-tke 78 obisiel s tisickou bez bloku a bez zapisu do karty uplne kamaratskyWolf2 píše:tak to já jsem o 3 bodíky a 2500kč lehčí na 30 - 58km/h měšťáci zas..níDamon píše:NJ mě taky ve firmě sdělili že poslali policajtům vyplněný formulář ohledně služ fofo. Je to na R10 do 30km mimo obec. Tak to zkusím na osobu blízkou a nebo bude mít fofinka 2 body. Mě se to teď moc nehodí.![]()
![]()
ale za 2500kč fotka (černobíla) by mohla být už barevná a ani jsem neřekl sýýýýr
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti